Skolan!

Nu sitter jag i skolan på modersmåls timmen. Det kan inte bli tråkigare än vad det är. Vi har måsta gör nån underlig uppgift som man inte föstod sig på alls. Beskriva en person med tanken på Romantikens tid. Den här datorn är så otroligt slö att det inte kan va sant.
jag har surffat runt på nätet, men de vill inte bli till nånting eftersom den här datonr är slö och så visar den inte alla sidor heller. Det är nog skolans datorn och internet som e så skit.
Skriver mer ikäll efter att jag slutat för idag.
Ha de så bra. :)

Internatet ikväll!

Nu skall jag stänga av datorn så jag kan packa med den till internatet igen. Det kanske kommer åska också så jag vill inte att datorn tar nån skada av det. Så jag skriver kanske inlägg ikväll. Jag skall packa nu så jag kan åka till internatet ikväll redan. Vi bestämde med min lillebror att vi skulle åka ikväll. Så vi inte behöver stressa för vägen imorgon. Det är ju ändå närmare 50km till internatet och skolan.

Så jag sätter nog in nått inlägg ikväll. På internatet är det så tråkigt att man måste hitta på nånting att göra.
Ha det så bra.

Nu funkar min statistik!

Äntligen har jag nu fått fram min statistik. Jag tog och tryckte på "Hjälp" uppe till höger. Där sa dom att man skulle trycka F5 för att uppdatera sin blogg. Jag kom till min blogg översikt och tryckte F5, när jag sedan tryckte "statistik" så kom den fram. Varför skall man laga en ny statistik när den andra var bra? Jag förstår inte helt ännu på denna sida men jag fösöker allt jag kan för att lära mej, men jag kan väl inte lära mej allt om det hela tiden skall lagas nya grejer här. Lite besviken nu!

Underligt!

Jag försökte se min statistik igår, men den kom aldrig fram så jag skulle ha sett den. Idag nu när jag prövar så går det lika. Jag ser inte min statistik fast jag skulle trycka upp den fler gånger efter varandra. Den blir bara där med den där texten och så händer det inget. Kan det vara att jag inte har haft nå besökare. Fast jag undrar nog med den där statistiken. Varför laga ny statistik? Undrar bara.

Lilla vita kissen!

Jag måste ladda upp bilder på den andra kissen. Den vita lilla kissen som vår storebror tog hem till sig. Den är på tisdagen 3månader gammal. Så den är en liten babyrumppa ännu. :P Den lärde sig en massa då den var hos oss ännu.
Min storebrors flickvän blev förtjust i den lilla vita så hon ville ha den. :)
Här kommer bilder på den.


Bild på Pyyre!

Här kommer en bild på min storebrors katt. Den är jätte söt och stor.
Den heter Pyyre. Vi hade honom innan vår storebror ville ha honom.Han va så liten då vi hade honom, men nu är han stor.

Bamse!

Jag har en katt som heter Bamse. :) Jag skulle kunna ladda upp en bild på honom. Han är så otroligt gullig. När man paijar honom så spinner han hela tiden. Jag kan dra honom i svansen, klappa honom på huvudet och han bara spinner och är nöjd. Bamse är 4 år gammal. Han kan inte klösa eller bita. Han navsar bara nå lite.
Här kommer en bild.

Kissor igen! :)

Vår katt fick ungar igår. :) Det blev allt som allt 5 ungar, men en av dom hade dött. Så fyra kattungar blev kvar och vi skall hålla dom. Dessa kissungar kommer att ha födelsedag samma dag som min lillebror.
Här kommer två bilder på dom.


Besök!

När jag vaknade idag så hade vi besök. Min storebror och hans flickvän var hos oss på kaffe.
Min storebror tog förra helgen med sig en av våra kattungar. Han ville ha den. :) Den är helt vit och lång hårig.

Jag vaknade i det att jag hörde kaffekokaren. Mamma trodde att jag fortfarande sov så hon hade kokat för lite kaffe. Jag och mamma dela på kaffet som blev kvar efter de att hon hade hällt upp åt min lillebror, storebror och storebrors flickvän.

Skall skriva mer idag. :)

Hemma kväll!

Idag skall jag bara fira en hemma kväll och ta det lugnt. Jag skall ligga och se på tv. Jag skall inte stressa med någonting. Här sitter jag ensam hemma med mina småbröder. Har inget att göra, men ändå är det shönt att bara ligga hemma också. Har inte vänner som jag skulle kunna åka till eller nån som skulle komma till mej.
Alltid kan jag ändå sitta hemma och tala med älsklingen. Det gör jag som bäst också. :)
Han får mej på bra humör och så känner jag mej så lugnt också. Om han bara kunde vara här idag med mej, men hoppas han kan komma hit då han har inlärning i arbetet. :)

Skriver igen.
Ha de så bra. :)

8 månader!

Nu har dagen kommit då jag och min älskling har varit ihop 8 hela månader. :)
Vi blev ihop helt slumpmässigt. Det var när hans bröder och kompisar var till en av mina kompisar en bit ifrån mej. Så råkade jag vara där den kvällen. Så ringde min nu varande älskling till sin bror och hans bror gav telefonen till mej. Jag visste inte vem jag talade med, men så addade jag honom på msn och efter det satt vi och skrev med varandra dagligen.
Därifrån började vårt förhållande, men vi blev ihop 28.12.2008. Jag har aldrig varit såhär lycklig och glad som jag är nu när jag är ihop med en underbar kille. :)

Okej idag är det också min bror födelsedag. :) Han fyller 18. Han väntar så på att han skall få körkort och att han skall få börja köra med vår gemensamma bil.
När han börjar köra är det bara för mej att sitta på om jag vill komma nånstans. :P
Grattis min lillebror!

Besökar antal!

Jag har snart haft bloggen i 3 månader och jag har tålamod att vänta på besökare. Jag väntar mej inte ännu att det finns en massa som läser min blogg, men under denna vecka har jag haft högsta antalet besökare på en dag. Jag är nöjd att det ändå finns nån som läser min blogg. Jag är ny och läser igenom andras bloggar för att komma på vad jag kan t.ex. skriva här. :) Det högsta antalet besökare är nu 7. Jag är så glad att det redan under nästan 3 månader har varit människor och läsa mina inlägg. :)

Jag skall nog skriva ännu.
Ha de så bra. :)

Väntar på fredag!

Nu väntar jag bara på fredag så jag skulle få åka hem. Det är min och älsklingens 8 månaders dag på fredagen. Okej, min bror fyller 18 på fredagen, men det är inte så viktigt. Kanske vi firar honom med familjen och får se om han vill ut nånstans och festa. Vad jag känner min bror så kanske han inte ändå åker nånstans och festa. Han kommer ändå bara att ligga hemma och tänka att vadå big deal.
Okej, min sak var nog den att jag har varit med min älskling i 8 månader, men vi kan inte fira den dagen på nått speciellt sätt eftersom vi har en massa kilometrar i mellan oss. Vi klarar oss ändå fast vi inte firar varje jämn månads dag. :) Vi har ju fått fira vår halv års dag och hoppeligen får vi fira vår 1års dag tillsammans.

Men nu ska jag inte skriva så mycke.. :)

Internat kväll!

Idag har jag inte orkat skriva nå inlägg här. Jag har bara sett på tv och varit med dom andra här på internatet. :)
Det är helt okej att bo på intenatet, men man skulle nog vilja va hemma heldre. Jag har jo, ett eget rum på internatet, men jag skulle ändå vilja ha nån att bo med. Det känns så ensamt då man sitter i rummet. Ingen kommer och knackar på här. Jag orkar inte åka nånstans för jag känner mej svag tack vare flunssan.

Så denna dagen har bara varit en sån att jag plockat krafter att orka imorgon i skolan. Jag vet inte vad vi skall göra imorgon, men det får man ta imot som de kommer.
Jag har talat i telefonen med älsklingen.

Skriver mer imorgon. :)

Glad idag!

Jag har min flunssa ännu också. Den är värre än igår. Jag är helt täppt över allt, men kan det vara en valigt höst flunssa som jag har? Eftersom jag inte har feber och annars är jag pigg och kry idag. Jag åker nog till skolan imorgon. För jag vill inte mista en massa modersmål på en smäll.
Idag är jag på ett bra humör. Jag har fått se älsklingen i cam igår kväll. Och så har jag fått höra hans underbara röst igår och idag. Han är orolig för mej när jag är så flunssig och annars täppt.
Bara av att se älsklingen smaila får mej på bra humör och då börjar jag också smaila. Jag hörde hur han skrattade åt min röst i telefonen när vi talade i natt. :) Det låter så underbart när han skrattar.
Ingen annan har fått mej på bra humör i telefonen förutom älsklingen. Han är bara så underbar och ljuvlig. Jag kan inte förklara i ord hur massor jag älskar honom. Han är bara en sån person som får mej att lugna ner mej. 
Hans röst är så mjuk och lugn. Utan den skulle jag säkert hela tiden gå på över varv. :P

Mera skrivs in under dagen. Några bilder kanske också dyker upp. :)

Flunssa!

Idag har jag inte haft krafter till nånting annat än att sova. Jag har sovit hela natten så jag vaknade halv ett typ. Sen så somnade jag om mellan halv två och två. Jag sov ända till halv fyra och från dess har jag bara luggit i sängen med näsan fast och hosta. Hoppas det inte är svininfluenssan för jag vill inte missa fyra timmar modersmål på en smäll. Vi har ju fyra timmar modersmål på måndag morgon. :P
Så jag skall bara vila eller sitta och blogga idag.

Mera inlägg kommer bara jag har krafter. :)

Min söta hund!

Jag har inget att göra så jag tänkte ladda upp nån bild här nu! En bild på min söta hund. Han är 7år gammal och han heter Pelle. Han leker som om han hade nyligen fyllt 1år. Jag tycker han är söt.
Här på bilden är han i sin häck som vi byggde åt han. :)

Huhhuh!

Jag och Milla släckte nyligen början till en brand. Det rök helt massor från tunnan där vi skall kasta våra tobaks fimpar. Efter att vi har rökt klart. Ingen undrade när jag stod där med en skål som hade varit full med vatten.
Vår internats övervakare kom precis hem när jag och Milla var påväg på tobak. Så jag gjorde en u-sväng och sprang upp på internatet. När jag kom upp till intenatet halkade jag med mattan och föll ner på knäna. Det tog nog lite sjukt men jag sa inget. Jag tog vatten i en skål och gick ner med det.
Vi fick släckt det som rök i tunnan. När det kom killar från intenatets nedre våning så sa jag att dom alltid skulle reservera med sig en skål vatten ifall det ryker. :P

Inget mer för idag.
Gonatt alla, sov gott. :)

Ute!

Nu har jag varit ute och gå till när butiken med en kompis. Kompisen har astma så vi måste gå sakta. Fast vi gick långsamt och talade en massa på vägen så ändå tog det bara en timme att gå från internatet till butiken och tillbaka. :) Jag har träffart denna vän i lågstadiet. Oberoende av det att vi inte sett varandra på flera år så kan vi tala fortfarande helt öppet med varandra. Hon kan tala till mej och jag kan tala med henne.
Det var skönt ute i det svala höst vädret. Det kan hända att jag ändå får sjuk hals under natten och jag tänkte inte alls på att köpa halspastiller. Som jag kanske skulle ha borda gör. :)
Man kan ju inte komma ihåg allt heller då man snart fyller 20år och får 20års krisen. :)

Skriver kanske mer eller så bloggar jag igen under helgen en hel massa.
Kul att skriva upp vad som hänt så vet man om nått år det när man läser om det här.
Tack Pjumas att du tipsade mej om bloggen. :)

Frisyren!

Bilder på vad jag har gjort idag.
En mycket fin frisyr fast jag säger det själv nu. Läraren kallade den för brudfrisyr. :)


Frisyren fram ifrån sett.


Frisyren bakom sett.


Frisyren från höger.


Frisyren från vänster.

Jag gillar denna frisyr som den är.
Vad tycker ni? :)
Svara gärna..

Skolan idag.

Jag känner mej så energisk idag. Jag har redan varit 7timmar i skolan, men ändå har jag ännu också underligt mycke energi. :)
Jag har varit flitig och arbetsam idag. det kommer upp bilder på de vad jag har gjort i skolan idag, eller rättare sagt i salongen. Det blev en fin frisyr men mer om det när bilderna kommer. Jag och Vickso har talat en massa idag igen. Hon är en av dom bästa vännerna jag nånsin haft. Jag kan tala med henne om allt. :)

Nu ska jag sätta in lite bilder så läng internet fungerar igen.
Jag är ju på intenatet idag. :P

Hemma!

Nu har jag varit på internatet sedan måndagen. Idag måste jag bara få åka hem en sväng. Har saknat min egna säng. :) Nu får jag vara hemma och nu vet jag att internet fungerar. Man vet inte alltid med internet på internatet.
Jag har lånat mammas mini lapptopp. Eftersom jag har min lapptopp på internatet. Orkade inte ta hem den idag. På helgen kommer jag att ha hemma den.
Tråkigt när jag inte har musik hemma. All min musik finns bara på min dator.

era inlägg kommer nog ännu idag. :)
Hade så bra.

Tv!

Idag kommer det två avsnitt av Gossip Girl. Det är som en dröm. Ett program man följer och så kommer det ännu två avsnitt på en gång. :)
Nu skall jag och se på tv igen!

Ha de så bra!!

Internatet!

Äntligen fungerar internet på internatet. :) Så nu hoppas jag det håller också så att man kan sitta på internet en hel del. Eftersom jag vill hinna skriva inlägg på bloggen. :)
Min dag har varit ett helvete skall vi säga så? Jag har haft huvudvärk mellan klockan nio och halv fem. Det var så pinsamt att vara i skolan när man inte kunde gå utan att det skulle ha värkt i bakhuvudet. Vickso masserade nog mina axlar och nacke, men det hjälpte bara för stunden.
Som tur hade en flicka på internatet huvudvärks medicin. Så jag låg i soffan och halv sov.

Men ja ska skriva senare. :)
Lovar de!

Inte min dag!

På morgonen vaknar man fem över sex och sedan är inte mamma uppe för att koka kaffe. Så jag kokade kaffe. Så vaknade mamma och kaffen räckte inte till henne. När vi kom till Borgå så glömde jag att meddela mamma att vi kom fram som jag alltid gör när vi är framme.
Dagen började med fyra timmar modersmål, sedan tre timmar teori. Teori hade vi i ett rum där luften inte byts så de va ganska indunket där hela tiden. Det har de varit alltid.
Jag var och äta internats middag halv fyra. Det var nog en god middag, men ändå blev jag sur. En av köksorna hämtade två andra flickors mat i en papplåda på bordet där jag satt så att jag säkert inte glömmer att ta med den ti internatet.
När jag sedan åkte till bilskolan för att fixa körkortets andra skede så var jag inte läng parkerad på en parkerings plats. Under dom knasiga 20min hann en lapplisa sätta parkeringsböter på en lapp på vindrutan. Jag kall svättades och var rädd hur jag skulle klara av att betala denna böteslappen. Jag är ju bara en fattig studerande. :(
Det var som böter på 40€. Pappa sa att jag får klara mej själv. Mamma bara skratta och sa att vi skulle betala den när jag åker hem till helgen. :)

Så om den dagen än så länge. Det kan ju hända vad som helst ännu idag. ;)
Kanske skriver nånting idag. Lovar inget. :P

Facebook

Jag har hittat ett spel på facebook. :P Det verkar tråkigt men ändå finns där nånting i spelet så man sitter och spelar det. Alla mina vänner som jag har som grannar är otroligt rika, men jag är helt fattig i detta spel. Om ni har användare på facebook så skall ni pröva på farmville spelet. :)
Jag har spelat det nu från och med igår. Så jag fattar inte precis vad man gör i det ännu men nu lär jag mej det ännu nog. :)

Ha det så bra. Och pröva detta spel.

Torsdag och fredag

Nu skall jag berätta vad vi gjorde på torsdagen och fredagen. :)
Dom dagarna gick fort och man hade nånting att göra. Eller på torsdagen gjorde vi och fredagen slappade vi om man ärligt säger. :)

På torsdagen kom vi till skolan 8.15. Där på morgonen hade vi inget att göra egentligen. Vi bara satt och talade med varann i salongen. Jag och Vickso talade fortfarande om sommarlovet. :P När vi hade varit och äta lunch så fick jag idé att färga mitt brun- gråa hår. Och det var Vickso som färgade det. :) Tack till henne. Nu är det jämn brunt och jag gillar färgen.
Det är samma färg som på bilden jag har laddat upp här också. Där jag jämnför mitt ljusa och mörka tillsammans.

På fredagen igen för den delen hade vi inget att göra för vi fick inte vara i vägen för el- eleverna. Så vi fick sitta och vika nackpapper innan vi skulle och äta lunch. Så fick vi lite information om vad vi skall ha med på måndagens lektioner. När klockan var 12 fick vi sluta och åka hem till veckoslutet. :)

Där gick första veckan nu.
Skall nog skriva mer ännu. :)

Onsdagen

Tredje dagen i skolan gick fort som man tyckte. Jag färgade håret på morgonen. Det skulle bli brunt, men läraren ville se slutresultatet om man inte gör förpigmentering i ett helt ljust hår. I ett hår där det inte finns nån färg alls. Att det nästan ser ut som vitt. Mitt hår blev med det brunt med gråa ränder. Så när det var vått såg det ut som svart med grått i. Jag tyckte färgen fick va så tills jag hade lust att färga pånytt.
Samma dag klippte Vickso mina toppar. Jag hade inte klippt mitt hår annat än pannlugg å sommaren. Så det gjorde bara bra för håret att topparna klipptes bort. :)

Tack för allt detta tillhör Vickso, men hon fixade nog mitt hår så de inte ser mer brun grått ut.
Det berättar jag om i ett till inlägg. :)
(www.pjumas.blogg.se)

Hårfärgen ändrad.

Bild på mej då jag har blont hår. :)
Förlåt minen, talar i telefon med älsklingen. :P


Bild på mej efter att jag färgade håret.
Ser annorlunda ut med mörkt. :)

Nu vill jag höra er åsikt. Passar jag bättre i mörkt eller ljust hår?
Jag hoppas ni svarar. :)

Början av veckan..

Nu skall jag berätta lite om vad vi har gjort i skolan. Jag och Vickso har talat en massa om sommaren och sommarlovet. Det har varit så härligt när jag har igen fått tala med Vickso. Hon är min bästa vän. Jag vet intr vad jag skulle göra utan henne. Jag kan bara tala om allt till henne. :)

På måndagen gjorde vi inget speciellt i skolan. På morgonen skulle vi samlas i gymnastik salen. Alla elever som går andra och tredje året i Östra Nylands Yrkesinstitut. Rektorn talade nånting om den nya läroplanen och så sa hon till dem som går tredje året att det är deras sista år att lära sig sitt yrke så gott så bra. Efter att rektorn hade talat klart skulle vi samlas i våra egna klasser. Alltså vi frisör elever skulle samlas i vår ny renoverade salong. :) Där var vi till tre och sedan fick man gå från skolan.
Jag som bor på internat gick förståss upp till internatet efter skolan. De dumma internet fungerade ju inte så jag kom inte in på bloggen. :(

På tisdagen var vi i salongen hela dagen. Det fanns just inget att göra så en del av klassens flickor började måla våra kaffe rums väggar. :) Det blev rätt snyggt. Vi hade ingen elekticitet i salongen så man kunde inte tvätta varandras hår heller. Det var först tråkigt. Eftermiddagen klockan två skulle vi samlas i auditoriet för vår skolhälsovårdare ville informera oss om svininfluenssan. Hur vi på morgonen, efter raster och innan mat skall tvätta och desinficiera händerna. Så vi minskar risken att få influenssan. Jag tycker det är helt onödigt att göra det till en sån siffra.
Okej, för små barn och äldre personer kan det vara allvarligt.

Jag skall nog ännu skriva slutet av veckan och annat under helgen.
Vänta bara med tålamod. Det kommer sakta, men säkert. :)

Förlåt...

Jag har inte skrivit på en vecka igen. Så nu känns de så dumt när jag skrev tidigare att jag skulle blogga på kvällarna efter skolan. Det är så att internatets internet har inte fungerat som jag väntade mej. Så jag skall blogga under helgen så mycke att ni får veta vad vi har gjort i skolan den första veckan. :)
Första veckan har varit lite annorlunda än man väntat sig men den var ändå bra. Mera detaljer får ni i fler inlägg som jag skall skriva in här. :)
Det känns bra att blogga nu när man har internet och är hemma.

Mera inlägg och bilder kommer under helgen. :)
Ha de så bra.

Skolan börjar.

I morgon börjar skolan. *suck*. Det är helt bra på sitt sätt att man ser klasskompisarna och Vickso (pjumas.blogg.se). Jag har inte sett henne på hela sommaren. Det kan jag skylla mej själv för när jag inte har haft tid. Hoppas hon förstår saken. För jag har varit med min älskling hela sommaren för nu ser vi inte varandra först vid jul. Så jag har massor med tid att tala med Vickso i skolan. Och så har man ju raster. :)

Nu kommer jag inte på nå mer att skriva så jag skriver senare eller imorgon då jag kommit på nånting. :)

Allsång :)

Idag har jag varit på allsång med mamma och en äldre tant. Det var roligt för att det var så nära eftersom det var på Lurens. Där var som gäst artister Calle Petterson och Benny Törnroos. :D Den äldre tanten som var med oss är en rullstols patient så hon hade det roligt. Hon skrattade så mycke. Vi tyckte att hon skulle få se Benny Live för hon brukar sitta och titta på tv-programmet "Fångad av en sång". I det programmet ser man Benny Törnroos dra allsång. :) Så vi var där och vi hade ett fint väder också.
Mamma tyckte också om allsången likcom jag för dom hade ju sina skämt där med. Så man fick sitta och skratta massor. Där var nog för det mesta äldre ålders personer, men det störde ju ingen. :)

Sådant har jag hunnit med idag. :)
Hur har ni haft det? :) Hoppeligen bra.

Torsdagen den 6.8-09

Igår kände jag mej duktig. Nå min dag började med det att jag skulle åka till läkaren inne i stan. Mamma var faktiskt med mej till läkaren. Sedan var jag till röntgen också.
När vi kom hem så drack vi kaffe som min lille bror hade kokat. Mamma skulle åka på jobb klockan 14 så jag fick fixa allt jobb hemma. Jag har inte på läng gjort så mycket på en dag som jag gjorde igår.
Först började jag med att sätta på bykmaskinen. Sedan höll vi på med att få igång vår gräsklippare. Den ville nog inte starta, men jag och min lille bror hade som tur tålamod att försöka så vi gav inte upp. När vi hade fått igång gräsklipparen så klippte min lille bror gräset. Jag stod igen i vinbärs busken och plockade svarta vinbär. :)
På kvälls sidan skulle jag diska fast jag inte egentligen skulle ha haft nån lust att göra det. I alla fall så hade jag fått diskat när mamma ringde och frågade vad vi gjorde så när jag sa att jag hade diskat så blev mamma glad. Senare på kvällen hade jag och min minsta bror inget att göra så jag fick idé att vi skulle cykla upp till morfars skog för att plocka blåbär. :)
Vi hittade massor med blåbär där. Så vi hade nog en hel del blåbär med oss hem. Det var bara svårt att få allt hem på en cykel.

Okej, nu hoppas jag att det kommer en likadan dag till då jag har lust att göra saker igen.
Hoppas ni har haft en bra dag igår och idag. :)

Halv års dagen!!

När jag och älsklingen hade varit ihop 6 månader så överraskade han mej med en bukett rosor. Det fanns 6 röda rosor i buketten. Jag visste inget om rosorna innan han hämtade in dom i rummet.
Här är några bilder på rosorna. :)


Här är dom ännu i plast. Eftersom vi skulle åka till mej så var det enklast att ha dom i plastet.


Rosorna i vasen. Bilden tagen när vi var hos mej. som sagt så fanns det 6 rosor i buketten.

Härlig sommar

Denna sommar har varit den bästa i mitt liv. Jag har fått tillbringa tiden med min älskling. Vi har varit vid deras sommarstuga. Bara jag och han tillsammans.
Jag skulle nog ha haft tid me vänner också, men det var ingen som varken messade eller ringde mej under sommaren. Så jag viste ine om det var folk som var arga eller sura på mej. Så jag får be om ursäkt av alla mina vänner att jag inte tog kontakt under sommaren.
Det har varit för det mesta varmt. Älsklingens föräldrar är jätte snälla och schysta. Man trivs hemma hos dem. :) Det känns som om man varit ihop med honom länge. Eftersom hans mamma och pappa är så snälla och man är välkommen till dem.
Vi var nog hos mej också under sommaren. Det gick bara så att min mamma börja tala en hel massa bakom ryggen på mej till min bror. Så jag fick höra det av min bror som inte egentligen hade nånting med saken att göra, men sådana är mina föräldrar.
En kväll var rolig. Det var kvällen och natten före min store bror skulle fylla år nästa dag. Vi åkte till honom för att sitta kväll där. :) Det blev lite mer än att sitta kväll. Min bror börja bjuda öl och starkare till min älskling och till vår lille bror. Sedan spelade vi uno (kortspel) ända till 4 på morgon natten. Det var först roligt.

Nu skall jag ta en liten paus med skrivandet. Jag skriver nog mer om sommaren och sätter in några bilder. Om jag hittar några bilder. Som jag kan tänka mej sätta in här. :)
Ha en bra dag. :)

Katastrof dag

Idag är det rena rama katastrofer bara. Jag vaknade i morse klockan 6 på grund av en hemsk huvudvärk. Huvudvärken har inte lättat alls under dagen. Så var jag och handla med mamma och min yngsta bror. Jag handlade lite kläder och en ny plånbok. :) En ljusblå plånbok.
Min store bror var också på besök. Vi satt och drack kaffe och efter det åkte han hem. Hans flickvän hade åkt för att hälsa på sin mamma.
Nu har jag fortfarande huvudvärk, men en bröms har lyckats bita mej på armens undre sida. Så varje gång jag skall lyfta på min arm så river det i armhålan. Den jävla brömsen har också prickat på ett ställe så man inte ser det själv, men man märker nog genast man rör på sig. :)

Nu skall jag ta en paus i skrivandet. så min arm får vila. :)
Jag skall nog skriva nån dag. :)

Halsbandet :)

Här sätter jag nu in en bild på halsbandet som jag och min älskling skaffade till vår halv års dag. :)
Jag tycker själv personligen att det är fint.. Det är en delfin på varsin sida och hjärtat i mitten.. :)
Bilden är inte så värst bra, men hoppas ni fattar idén. :)


Sommarstugan :)


Här är en bild på sommarstugan där jag har tillbringat en hel del av sommaren. Det är älsklingens föräldrar som äger stugan. På samma ö finns älsklingens farbrors stuga. :)


Bryggan längst bort var för båtar. Man skulle hellst inte komma till den närmaste bryggan eftersom där fanns stenar och det var grunt där. Bakom den andra bryggan fanns stranden. :)

Jag är en latmask :)

Jag tänke fortsätta måla vårt hus idag, men så skulle det börja regna. Så länge det regnar kan man ju inte måla. Jag har inte haft lust att vara vid datorn. Nu skriver jag igen här. :)
Jag har inte gjort nå speciellt under sommarlovet. Har bara varit lat och tagit det lugnt. Jag har som samlat krafter till skolan. Kanske jag borde skriva här lite aktivare, men när det inte händer nått på dagarna så vet man inte vad man skall skriva. Tråkiga dagar. :(
Idag skall jag ladda upp bilder här. Som jag har tagit under sommaren. Det finns en massa bilder som jag kan ladda upp.

Nu skall jag börja ladda upp bilder och sedan ser jag om jag skulle ha nånting att skriva om. :)
Ha de så bra!! :)

RSS 2.0