Valborgsmässo afton!

Denna kväll kommer jag att fira hemma, men jag skall för den delen ta en massa bilder som jag kan sätta på bloggen. Jag tog hem min egna dator och sladden till kameran så jag kan överföra bilder från kameran till datorn. Hur skall alla fira sin valborgsmässo afton då? Jag vet inte vad som är tradition då man firar valborgsmässo afton. Jag har alltid bara varit ute med mina vänner eller så har jag varit hemma. Det har helt berott på humöret.
Idag skall jag inte ta eller vara ute. Jag skall bara fira kvällen hemma med familjen och äta munkar med mjöd. Vi har själv bakade munkar i köket och själv gjord mjöd i kylskåpet så det kommer att bli gott och mysigt bara man går ner för att äta munk och dricka mjöd. Nam!
Ha det så bra alla på er valborgsmässo afton! Fira på ett bra sätt så ni kommer ihåg det ännu när ni är äldre och funderar på de unga åren. :)

:)

Glada vappen alla läsare!
Ha en trevlig valborgsmässo afton!

God morgon!

Här sitter man på internatet igen en fredags morgon, men det är inte så farligt. Jag har hållit på att packa ut det mesta från internatet. Har tänkt en längre tid att jag flyttar hem och åker emellan dagligen. Hemma finns mycket mer att göra som det inte igen finns på internatet. Hemma är det också lugnare då man skall lägga sig. Skolan börjar igen först 10 idag så jag har bra med tid innan dess. Det är nog tråkigt på internatet då man inte har nånting att göra.
Sitter igen och ser på tv på samma som jag bloggar, men det är ju bara repriser som kommer på morgonen i finska tv, så jag har sett avsnittet som kommer nu på tv. Skall inte göra nånting speciellt nu före skolan. Bara sitta i soffan och ta det lugnt. Orkar inte göra nånting och min akilles sena är ännu idag sjuk så de går inte att gå nå heller. Men jag skall försöka vara i skolan idag. Det är inte så farligt fast jag har lite sjukt i min fot, tänker inte vara borta från skolan p.g.a. det. :)

Regn!

Idag kan man då inte vara ute och jobba på gården alls när det skall regna hela dagen. Men det är inte hela världen heller. Eftersom jag inte skulle klara av att stå alls, men det är ju bra med en dag då man bara slappar ifall det är bättre väder på helgen så kan man vara ute och jobba mera då. Och så får man ju sova på morgonen så man kan vara ute dagen. :)
Klarar inte av att stå när min opererade akilles sena inte vill vara min vän. Den har nog varit sjuk i några dagar, men värken har kommit först på kvällen så det har inte hindrat mej för att gå till skolan. Idag har min fot varit sjuk hela dagen och jag hade en kund klockan tie, men jag sa inget till läraren att jag inte kunde stå. Såklart jag klipper de få kunder jag har i skolan. Så jag får några övningar i alla fall.
Jag måste bara bli van med att jag har min akilles sena sjuk lite då och då. Den är ju opererad när jag var 3veckor gammal. Den var vänd när jag föddes så jag är glad att de fick fixat den fast jag var liten. Så akilles senan är förlängd med 3cm sikion att den är rak. Och att jag kan stiga på fotbottnet och inte fotkanten. Men jag är så van att jag måste leva efter det vad min akilles sena tillåter.
Annars kan det gå illa som i högstadiet. Gymnastik läreren sa att jag skulle step aerobica i samma takt med de andra och det tyckte inte min sena om så jag fick gå till hälsocentralen och där kunde de inte göra mer än sätta ett bandage på det och ge kryckor till mej. :(

28042010!

Igår var det härlig datum, igen en gång en dag som man ville ha. Det var min och älsklingens 1år och 4månaders dag. Vi kunde nog inte fira det på något sätt, men vi får ta det senare i sommar. Då vet jag att vi kommer spendera mycket tid med varandra och det tycker jag är härligt. Vi kommer ha en månad tid att ta ihop allt vi missat sedan februari. Det finns dagar som vi skall fira, så som våra märkes dagar och andra dagar. :)
Nu har vi då varit ihop 1år och 4månader, men det känns som vi skulle ha varit ihop en evighet. Det är nog den bästa evigheten jag någonsin haft. :) Underligt bra har vårt förhållande gått fast vi bor på avstånd. Jag är så glad att jag hittade just min älskling på avstånd för det känns som han skulle vara den rätta för mej. Ingen annan har varit eller kommer att vara lika bra pojkvän som min älskling är som jag har nu. :) Jag vill aldrig mista honom och han är det viktigaste i mitt liv. Jag älskar honom så massor så jag kan inte förklara det med ord.
De som har ett förhållande och älskar sin kumpan över allt annat på jorden vet hur det känns då man inte kan förklara kärleken till den andra med ord. Man kan inte jämföra det med nånitng eller aldra minst säga i procent. Det är nu bara så. :) Men de som har nytt föhållande varje vecka vet ju inte hur det känns att vara kär på riktigt, för man kan ju säga att man älskar, men det är fel att säga det för tidigt.


Älskar dej min älskling mer och mer för varje ljuvliga dag jag får dela med dej! <3


Skärpa!

Jag borde nog fundera på att skärpa mej med att blogga. Jag har nog inte haft så mycket intresse att blogga, eftersom vårt internet här hemma inte riktigt vill fungera. Jag skall nog börja sätta in inlägg här mer aktivt, men bilder har jag inte för de finns på min egen dator. Och vi har bara hemma en mini lapptopp som jag avskyr att skriva med.
Sedan är det ju vår och så är det så ljuvligt väder så man vill vara ute så mycket som möjligt. Jag i alla fall då jag får vara ute och göra nå nyttigt istället för att sítta vid datorn eller se på tv. Jag har nog alltid varit intresserad över idrott och hem arbeten som man skall göra på gården. Så jag kommer att koka mat idag och sedan såga lite bort igen från den där högen med plankor. Eftesom mamma jobbar lång dag idag så hon kommer hem först omkring tie ikväll.
Men nu skall jag göra mej iväg från datan. Men jag kommer nog sitta vid datorn senare ikväll. Så jag nu får lite inlägg här . Mera om det senare. Ha det så bra.


Vackert väder!

Oj så aktiv man har varit idag, men nu känns det igen som om man har ännu mer energi än vad man hade tidigare idag. Jag kände redan idag när vi åkte hem med min bror att idag vill jag göra nånting jag inte har gjort på en tid. Så jag bestämde mej efter att jag hade druckit kaffe att jag går ut med en av våra hundar. Alltså den äldre av dem.
Jag gick ut med våran hund och det tog 30minuter innan vi var hem igen, men jag skulle nog ha viljat ta en längre länk med min Pelle. Jag kunde nu inte plåga min hund allt för mycket så jag svängde runt och så gick vi hem igen. Han gick nog så duktigt min hund att jag var riktigt stolt över honom. Han fick nog godisar under länken också. :)
När jag kom hem så fick jag en ide, det var att jag skulle gå ut med vår lilla hund också. Det gjorde jag också att jag gick ut med den lilla. Vår lilla hund har det felet att han hoppar efter kopplet och det tycker jag inte om. Min Pelle har aldrig haft det felet. Vi var inte läng ut och gå för det kom en förbi springare med sin hund och hon lät sin hund komma och snusa på vår lilla Nalle. Jag sa nog till henne att hon skulle ta bort sin hund för vår Nalle har inte varit i nära kontakt med Pelle heller.
När jag hade kommit hem så ville jag ännu såga lite plankor till ved. Så det gjorde jag i ungefär en halv timme. Så nu skall jag på länk ännu ikväll efter att jag ahr sett på tv.

Awww!

Hann tyvärr inte blogga nå mer igår kväll. Jag skulle ta en sväng hos min kompis, men hon var inte hemma så jag stannade hemma hela kvällen. Det börja regna direkt då jag tänkte gå ut och gå. Så jag satte hemma ooch såg på tv och mina bröder hade datorn så jag hade inte möjlighet att logga in och blogga. Men det stör inte för jag kan blogga idag. :)
Vi tittade igenom babykläds lådan med mamma igår kväll. Jag fick babyfeber nu när jag såg alla gulliga och söta babykläder igår. Jag hittade mina kläder som jag haft på mej som baby. Mamma har sparat allas babykläder i en låda. Så vi har lite babykläder klart när man skall få smått. Man kan ju alltid köpa nå nytt, men det är ju bra att det finns en hel del redan klart.
Jag fick lära mej hur man viker små kläder, för de viker man ju inte lika som stora kläder. Det var så gulligt att sitta och vika små babyklöder tillbaka i lådan. Vi drog ju ut allt från lådorna så det var lite arbet då man skulle få dom tillbaka i lådorna. :)

Hemma!

Här har man då varit hemma hela helgen, men jag är så glad över det. Man behöver inte stressa så mycket med nånting. Det är nog skönt att bara fira helg hemma utan att göra nå speciellt. Vädret är lite så och så. Man vill inte vara ute nå mycket för man vet inte när det kommer snö blandat regn. Så man vill ju inte bli våt.
Jag skall nog ta en sväng till en kompis senare idag. Så jag skulle lite vara ute och röra på mej. Det är två kilometer till min kompis så man får bra motion under denna resa. Och sedan när man går hem ännu så man får ännu ett par kilometer motion till. Det skulle vara ganska bra om man skulle få till tids att man går ut lite. :)
Jag kommer nog att blogga senar idag, så alla läsare vet vad jag gör ännu.

Fredag!

Så är det igen fredag, men man vet inte igen vad man skall hitta på. Kanske man bara tar en helg då man inte gör nå speciellt. Fast att om vädret håller så skall jag ut och jogga. Jag orkar inte bara ligga hemma och inte göra nånting. Annars känner jag mej för slö och det vill jag inte.

Skoldagen gick bra. Hade två timmar fysik&kemi mellan 10.15 och 12.15. Vi fick nå uppgifter som vi skulle göra, men man fick inte arbetsro i klassen idag, för andra hade inte tålamod att söka svaren så de satt och frågade läraren hela tiden. Jag gjorde de uppgifterna som jag hittade svaret till, men de uppgifter jag inte hittade svar till så lämnade jag tomma. På modersmåls timmen gick vi igenom hur läraren bedömmer våra projekt som vi måste berätta om muntligt. Och sedan såg vi på film. Vi började filmen igår och fortsatte med den idag. :)

När vi fick sluta så gick jag raka vägen till bilen. För jag visste att min bror satt och väntade på mej, så vi kunde åka med det samma när jag satte mej i bilen. Vi måste åka och tanka så jag satt bara i bilen och väntade. Sedan tog vi ner på motorvägen, därefter sa min bror att vi åker hem med gamla vägen för det kom nog så mycke vatten att man inte ville köra på motorvägen. Jag somnade i bilen på gala vägen, men just innan vi var hemma så vaknade jag. Fick bilderna på älsklingen i post idag. Gud vad han har varit söt som liten. Det var skolfoton jag fick.


Små kissona!

Här har jag en bild då flickan och pojken sov i min famn. De var så söta, men de har bra hem hos deras nya ägere. :) Det är jag säker på.

Min katt!

Nu skall jag sätta in bilder på min 8 år gamla katt. Jag fick han då han var en kattunge ännu. Så jag har haft han nu i åtta år. Tiden går fort för jag kommer ihåg dagen då han kom hem till oss. :) Men han har haft astma hela sitt liv så jag har varit rädd att han ska dö för tidigt. Nu skall jag sätta in bilderna. :)


God morgon alla!

Nu har man då varit uppe sen klockan 6 på morgonen och skolan börjar först klockan 10. Sitter på internatet och ser på tv, men jag sitter nog vid datan också för att jag fick äntligen internet att fungera i tv- rumme. Jag är så glad, eftersom jag har intenet nu och hemma har jag inte en ordentlig dator. Vår mini lapptopp vill inte fungera och den är så liten så jag kan inte skriva på den. Och vissa knappar vill inte fungera. :(
Det är så upp piggande att lyssna på musik med mp3 och se på tv. Men för det mesta sitter jag nog nu vid datan. :) Ute är det ett förfärligt väder, det kommer snö blandat regn så det är inget fint vår väder heller. Jag som ville att helgen skulle vara fin men nej. Det skall regna och blåsa helt massor. Jag tycker inte om regn sådär personligt. Men det är ändå skönt med helg nu igen. :)
Jag skall försöka sätta in nå bilder nu när jag har ledig morgon. För på eftermiddagen orkar jag knappast blogga. Och så har jag ju inga bilder hemma. Men jag tänker nog lämna min dator på internatet så det kommer bilder nästa vecka kanske. :)

Onsdag 21.4.2010!

Denna dag var igen en lite annorlunda dag som skoldag. Vår lärare är på skolning till Vasa så vi hade en dag på kulturhuset Grand i Borgå. Vi skulle vara på plats halv elva så att vi fick ställa igång med vår salong där. Efter det så gick vi för att äta, läraren hade inte fåttt info om Grand fixar mat till oss så vi fick gå till stan för att äta. Jah var med två vänner till Hesburger inne i stan.

Ett tiden började vi ta emot kunder. Den första kunden kom lite före ett. En ung kille som ville ha håret klippt. Sedan började det droppa in folk lite i gången. Tre tiden visste vi att det skulle vara rusning så alla var berädda. Det hade kommit en hel del bokningar nu på tiden som det har funnits info om denna dag. Så vi var helt nöjda med denna dag, för det var inte för mycket och inte för lite folk där.

Jag var på plats från halv elva till halv sex. Alla andra städade redan undan då jag hade en kund på hälft. Så jag tog ingen panik fast de andra gick där och plockade saker i väskorna. För jag tycker man kan ta det lugnt fast de andra håller på med annat. Och att hosa bara för att få åka hem är onödigt. Man hinner nog hem. Jag har bara aldrig gått först från Grand då vi har varit där. Jag brukar alltid komma ut bland de sista. Jag hade två handvårds kunder och tre klippningar. Så jag var nöjd med dagen. Hemma var jag lite över sex. :)


Konstigt?

Jag fattar inte vad som pågår just nu, men jag har ingen lust att gå fram till någon och fråga för man kan då själv komma och säga saker mot ansiktet. Jag förstår mej inte mera på folk så som de beteer sig och som de står och stirrar. Kan man inte säga rakt i stället för att leka vänner och vara nyfikna över nått som bara man vet. Så man är vän så läng det passar sig själv och sedan börjar man tala om att man gjort nånting igen! Jag förstår bara inte och det är nog konstigt.
Ingen vill ju vara vänner med sådana som inte vet vad de påriktigt vill, men man kan ju inte bestämma över människor hurdana de skall vara bara för att man själv vill att en person skall vara på ett visst sätt. Det ända jag funderar på är varför människor skall vara vänner om de bara kan tala illa om varandra. Om man inte kan säga rakt till sin vän hur sakerna är så behöver man inte tala om denna vän bakom ryggen.
Själv kan jag säga att jag inte orkar någon bästa vän eller över huvudtaget nån vän som springer efter mej och kan inte annat än tala illa om folk. Så jag trivs bra för mej själv och så har jag ju  ändå sällskap i klassen om jag det vill ha. på rasterna brukar jag vara med vänner från andra branscher. Jag behöver ingen bästa vän eller med andra ord en som springer efter mej för jag vill studera i all lugn och ro. Ingen orkar om någon springer hack i häl och låter inte en vara i fred en sekund.
Jag kan tala med folk och så har jag ändå min ljuvliga älskling som jag kan tala med om allt. Vi har inga hemligheter och vi kan vara ärliga. Han är min stödpelare och inget kan fälla oss så länge vi håller ihop. :) Men det vill inte vissa fatta så jag orkar inte strida med dem. Så de får tro vad de vill så länge de inte blandar in sig i andras förhållanden.
ÄLSKAR DEJ MIN ÄLSKLING! <3 DU BETYDER ALLT FÖR MEJ OCH DU ÄR MIN BÄSTIS! <3 :)

Modersmåls projekt!

Här har man då hållit på att göra modersmåls projekt. Har det nästan klart, men när man inte har inspiration att göra det just nu. Solen lyser och det är annars också fint väder och då skall man sitta inomhus för att göra ett modersmåls proekt. Inte så trevligt om man får säga sin åsikt. :(

Modersmåls projektet går ut på det att vi skall söka info och annat på internet för att kunna presentera det framför klassen i 15 minuter. Och före det måste man ta reda på en hel del för att kunna presentera det. Jag har ämnet om permanent och jag vet ju en hel del om det eftersom jag studerar till frisör och då har vi pratat om permanent sedan ettan.
Nu skall jag surffa runt lite och se om jag hitta nå mer om permanent och sedan se om jag skriver lite på mitt projekt.


R.I.P Blixten!

Rest In Peace Blixten, lilla vän. Du hade ett fint liv, både hos mej och älsklingen. Du var en snäll och väl beteende katt om du bara hade fått leva ditt liv lite längre. Och dö naturliga vägen och inte såhär. Bara du fanns kvar ännu!

Född: 28.8- 2009 Död: 13.4-2010!
-Du hann leva i nästan 8månader. Under den tiden hann du uppleva ett och annat. De glada minnena är när du klättrade upp i vår tall och du visste inte hur du skulle komma ner så du hoppade från kvisten högt uppe.
-Sedan var ju det när du åkte med älsklingen upp till Vasa, du hade varit så snäll under bilvägen. Bara sovit på fram sätet i bilen. Inget illa gjorde du under 6 timmars körväg.
-Då ingen visste om du hade nå hem fick du stanna hemma hos oss. Min bror var så fäst vid dej så han ville behålla dej. Men till slut lät min bror dej åka till Vasa.

Länk där man kan se bilder på Blixten:
http://karkkimonsters.blogg.se/2010/january/blixten.html#comment


Kanske, kanske inte?

Jag vet inte vad jag skall tro nå mer, när en säger ett och en annan annat. Det har hänt så mycket så man hinner själv inte varva ner och tänka ut saker. Kanske man inte skall göra nå utan låta tiden visa hur saker och ting sker. Jag tänker inte blanda mej i någonting, men jag skulle vilja ha reda på vissa saker. Som med personer och vem man skall höra på. Men jag har min älskling som jag kan tala med. Han är stödpelaren i mitt liv. Jag behöver inte nära vänner, men vänner som man kan skoija med och som man kan tala med om det blir så.

Jag kan inte tala med nå många personer. Jag måste nog räkna ut med vem man kan tala med och sen hur mycket man egentligen kan tala om. Vissa leker vänner, men vissa är vänenr för att höra nå onödigt som de sedan skall få berättta vidare, så det går som trasig telefon- leken som alla säkert känner till. När man säger ett så kanske man kör annat av någon annan. :( Man kan nog inte vara säker på vem man talar med och vem som vet det nästa dag.
Kan inte folk bestämma vad de vill, men nej det kan de inte. Sedan söker de uppmärksamhet på helt fel sätt. Och på sådant sätt som det sårar andra. Kan inte människor fatta att man inte kan göra så. :'(


Hej bloggen!

Har inte bloggat så ivrigt nu under helgen. Det vet jag själv helt bra, men jag ahr inte kunnat konsentrera mej på nånting just denna helg. Har en kompis i Helsingfors sjukhus med allvarliga bränskador. Så jag har bara tänkt hur det är med min kompis. Kanske bloggandet blir lite mindre nästa vecka också.

Min kompis var hemma på fredagen för han hade fått ta ledigt p.g.a. att han har en massa plogar timmar som han får ta ut då de har lektioner i verkstaden. Och hur det kom sig så började deras hus brinna på fredag morgonen. Min kompis sov i sitt rum, och de misstänker att branden fått början i hans rum. Men ingen vet säkert ännu hur denna brand fick sin början. Min kompis ligger med 50% av kroppen med allvarliga bränskador i Helsingfors sjukhus i Tölö. Ingen vet om han kommer klara sig.

Det ända jag fått reda på är att han är helt bränd på kroppen. D.v.s. att han har armar, ben och ansikte bränt. Han skall opereras imorgon och alla vi hans kompisar hoppas att han klarar sig. Han skall ligga minst 3 veckor i koma nu som han har gjort hela helgen redan. Denna vän skulle fylla 18 den 3.5. Så jag hoppas han klarar sig och blir bra igen.

Krya på dej käre vän Vi saknar dej. Du klarar nog detta, du är en stark person!


Julias ungar!

Julia är en helt vit katt som ni kan se på bilden nedan. Och eftersom hon är vit hade hon en stor risk att bli blind eller döv, så hon blev döv. Hennes ungar är inte mer än en vecka kanske. Jag kommer inte precis ihåg. :)

Där finns två vita och en svart-vit

Onsdag 07042010!

Denna onsdag var lite speciell, men så kommer vi att ha alla våra onsdagar denna period. Som sagt så var den speciell, när vissa fick åka till sina praktikplatser och vara en skoldag där. Det kommer att gälla ända till slutet av maj att vi åker ut till våra praktikplatser. Jag är glad över det att jag fick åka till min praktikplats igen. :)
Jag åkte till min praktikplats lite över åtta, skjutsade min lillebror till skolan och sedan var jag typ 8.15 på min praktikplats. Jag var så glad när jag kom fram att jag smilade medans jag gick. Men det är säkert ganska normalt om man trivs på en plats så inte kan man annat än vara glad.
De var glada där på platsen över det att jag igen ville komma dit, fast det bara är för några dagar. Några dagar är ändå bättre än ingenting. :) Jag fick göra en hel del. Som blanda färger till en av de som är där på hyresstol och så fick jag igen samarbeta med min handledare, som jag tycker är jätte trevligt. Hon berättar alltid små knep och knåp på samma som hon klipper. Hon hade igår en svenska pratande kund så jag fick leka en tolk, som översatte de ord till svenska som handledaren inte visste eller kom ihåg.
När klockan var fem sa min handledare till mej att jag nog fick sluta men jag var så in i det jag gjorde att jag inte hade märkt att klockan redan var fem. När man är där så tänker man inte alls på klockan. Man gör bara sånt som man vet att man kan göra som studerande där och få beröm.

Min brors kattunge!

Min bror sa från första början att han ville ha denna kisso. Den är också 5veckor gammal.



Lilla kissan!

Lilla kissan som är typ 1½ vecka gammal.

Bild på alla tre katt ungar som är 1½ vecka gamla.

Flickan och Pojken!

Dessa är snart är 5 veckor gamla. :)



Körkort!

På söndagen då det var 4.4.2010 så hade jag haft körkortet i jämnt 2 år. När man tänker att jag nyligen var 18år och nyligen fått körkort så nu är man då 20år och har haft kortet i två hela år. Inte att jag skulle klaga på det att jag fick körkortet när jag var 18år. Pappa betalade det till mej så det gick ju inte från mina pengar alls. :) Så jag var helt glad att jag inte behövde va utan kort tills jag själv skulle ha råd.
Pappa hade betalat kortet till min store bror då han var 18år så han tyckte att alla skall vara lika värda. Och det höll han ännu då min lille bror också fyllde 18år. Det var förra hösten, så han betalade nog kortet till honom också. Min store bror och lille bror har nog båda fått kortet billigare än jag för de har båda gått på logistik. Så jag var den dyraste med körkortet. :)
Nu är det bara att vänta att den yngsta i familjen också får körkortet men det kommer ta ännu 6år innan han får körkortet. Så det kommer mamma säkert att betala. Men det är ju bara den yngstas körkort hon måste tänka på.

Måndag 05042010!

Nu är det då sista lediga dagen på påsklovet. Snabbt har denna ledighet gått igen. Man har nog inte gjort någonting. Har bara tagit det lugnt och inte haft stress över något. :) Men nu har man vilat och rört på sig, så man inte blir helt slö fast man har ledigt. Jag vill nog röra på mej innan jag blir en soffpotatis.
På lördagen tog jag en cykeltur med mammas cykel. Det gick bra att cykla för vägarna är bara och man kan cykla helt bra. Cyklade runt byn och så blev jag och prata med en kompis som jag inte hade sett på jätte länge. Men jag var nu inte där så läng, bara så jag rökte och drack en kopp kaffe.
Idag var jag med bilen till en bekant, för han skulle se på fram lampan och avgasröret. För den verka konstig efter torsdagen då jag kom hem från Borgå. Men de var inte nå litet fel, hela avgasröret är av så det kunde man inte göra någonting åt. Jag måste skaffa ny del för att få den hel. Innan jag skall besikta bilen måste jag nog få avgasröret gjort annars kan jag inte besikta bilen.

Men jag kan nog skriva ännu mer ikväll och se om jag sätter in nå bilder här också. Jag åker inte till internatet ikväll så jag kan sitta vid datorn ikväll. :)


Ledigt!

Så skönt när det är ledigt i fyra dagar, men vet inte vad man skall göra. Jag har nu inga planer inför påsk. Har inte kunnat fira påsk på nått speciellt sett de senaste 3åren. För tre år sedan på långfredagen nog min gudfar så jag kan inte fira det på nått glatt sätt i alla fall. För jag sitter nog bara och tänker på den kvällen.
För tre år sen fick vi samtal av min moster från Åland att min gudfar har druknat och räddningsverket fick inte i liv honom. Så jag brukar sitta tyst för mej själv på långfredagen och tänka på detta samtal ännu. Jag borde gå vidare, men jag och min gudfar var bara så nära varandra, eftersom jag har så mycket kontakt med mina kusiner. Min gudfar var pappa till 4 av mina kusiner. Och så är vi 3 stycken som hade samma person som gudfar. Så det känns illa för oss alla.
Idag har jag inte gjort nått speciellt. Suttit med små kissorna och bara lekt med dem. Jag ahr ingen aning om vad jag skall göra under ledigheten. Inatt då man skulle ha fått sova igenom hela natten och så länge man bara kunde på morgonen. Så skall ju jag få huvudvärk halv fem på morgonen. Gick ner för att ta huvudvärks tablett, men den ville inte hjälpa på ett eller annat sätt. Jag kunde nog fortsätta sova, men på morgonen då jag vaknade hade jag igen huvudvärk. Så min påsk kommer att gå till det att jag bara ligger hemma.

Påsk!

Ifall att jag glömmer så
GLAD PÅSK ALLA LÄSARE!

RSS 2.0