"Sturm der liebe"!

Tv- serie som jag har kollat på sedan sommaren. :) Den har fångat mitt intresse helt totalt. :) Jag kan som inte göra nått annat på vardagarna mellan 18.05 och 19.00 än kolla på denna serie. Den kommer på finska Sub kanalen. :)

Där är så många olika karaktärer med, men jag tänkte att jag skulle presentera några av dem med lite bilder och skriva vad de gör i denna serie. Sorry, bilderna kommer att komma från Google, men det kan inte vara så farligt. :) Denna serie spelas ju ut i ett tyskt hotella namnet på hotellet är Fürstenhof.


Felix och Emma.
Dessa två är bland de huvudkaraktärerna i serien. Felix mamma dog för en tid sedan i serien och sedan dess har han haft mammas andel av Fürstenhof. Så han är den yngre ägaren av hotellet. Emma är en våningstädare på hotellet, men hon drömmer om egen kollektion av klänningar. Hon är begåvad sömmerska och hon skulle så vilja bli känd.


Victoria.
Hon är syster till Felix
, men när deras adoptions föräldrar dog hittade Felix sina biologiska föräldrar och Victoria hittade inte sina föräldrar. Nu under den senaste tiden har Victoria haft det mycket tungt. Hon har kämpat igenom leukemi. Så hon har haft tuffa tider i serien. Och saken blir inte lättare för Victoria då Felix flickvän Rosalie ställer till med problem.


Rosalie.
Flickvän till Felix och Emmas halvsyster. Emma och Rosalie har samma mamma, men skilda pappor. Rosalie vill alltid vara mitt punkten i varje sak och hon vill bara ha pengarna av Felix. Så hon har stora krav och Felix är på grund av Rosalies krav i stora skulder. Så det njuter bara Rosalie av.


Paret Sonnbichler.
De har varit längst på hotell lika som ägaren Werner. Hildegard är köksansvarigen och Alfons sköter reseptionen. Och de har en dotter som heter Maria som har ansvaret för matsalen. Alfons är en självsäker och trevlig karl i serien. Medan Hildegard har alltid måste att få blanda sig i andras saker och göra sina egna slutsatser.


Werner.
Den äldre ägaren av hotellet. Hans fru hade växt upp på hotellet och när hon flyttade till Afrika så blev Werner med hotellet, men han visste inte om att Felix skulle bli den andra ägaren. Werner ahr varit med så länge mamma har kollat på serien.


Ben och Simon.
Ben är pojkvän till Emma. Ben sköter om att hotell gästernas väskor kommer fram till rätt rum. Och så har han ju andra möjliga uppgifter i hotellet. Det är några avsnitt sedan Emma och Ben blev ett par.
Simon är pojkvän till Victoria. Han var vid hennes sida då hon hade det svårt med leukemin. Och Simon är ansvarig för vin källaren och att gästerna är nöjd med det de är bjudna på.

Hoppas ni får någon inblick i serien. Och så ni som bor i Finland skall kolla en liten stund på serien ifall det är någonting som ni också kunde tänka er se på det. Gillar själv serien otroligt massor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0