Maj!

Snart är det slut med maj månaden. Man har nog haft det stressigt i skolan nu när det har varit sista månaden skola innan sommarlov. Haft prov, presentationer och kundbetjäning så man inte har haft tid att ta de lugnt alls. Som bäst hade vi kunder den 24.5. så många som 24kunder på 12 elever. Det var rätt stressig dag, men ingen visade det precis utåt. Det gick som på löpande band. :) Läraren var riktigt stolt över oss.
Mitt betyg såg riktigt bra ut nu när vi fick det på asvslutningen. Vi har ju skalan 1-3. Jag hade en 1, fyra 3:or och resten var 2:or. Jag var riktigt glad över mitt betyg när jag inte hade en endaste 0:a på betyget. jag har varit så lite ssom möjligt borta i år. Men om man är sjuk så kan man ju inte gå till skolan. Mitt betyg såg bra ut så jag hoppas mitt betyg ser lika ut när jag går ut yrkessskolan nästa vår. :)

Sommaren!

Nu väntar jag också på sommaren. Det ser inte ut att vara så fint sommar väder, eftersom det regnar och solen lyser inte sen alls. Solen skulle nog få börja lysa snart. Jagblir så slut när det bara skall regna hela tiden. Det är ju inte sommar om det inte lyser lite sol. Men kanske solen börjar lysa nästa vecka då det är oficiellt sommarlov, men det vet man inte heller.
Min lille bror som går i lågstadiet har avslutning 5.6. Så jag skall nog åka på hans avslutning, men jag hoppas min älskling hinner hit innan dess. Han skulle försöka komma till oss nästa vecka. Hoppas allt går som planerat, annars kanske sommarens planer går i kors och tvärs. Så långt som jag nu vet så har allt gått enlugt våra planer.
Älsklingen skall komma till oss nästa vecka. Älsklingen har talat med sina bröder nu om att han får behålla bilen iunder sommaren och då han åker in till militären. Så han får åka med egen bil mellan oss och militären. Mera om sommarens planer kommer senare. :)

Eurovisions song contest!

Jag låg på vardagsrums golvet och såg på eurovisionen med mamma. Mamma gav mej en dyna så jag hade det bekvämt på golvet.Jag har alltid luggit på golvet och sett på eurovisionen. Det är bara så bekvämt att ligga på golvet då man hör på eurovisionen. Jag och mamma var de enda i vårt hus som såg på eurovisionen. Min lille bror somna redan omkring 11.
Eurovisionen kom mellan 22 och 01.15. (finsk tid) Det var riktigt roligt att ligga och se på eurovisionen med mamma. Tyskland hade bra låt likaså Rumenien. Mamma gillade Rumeniens låt. Tyskland vann ju Eurovisionen sedan ändå. Jag satt och åt mammas sallad när vi såg på resultaten. Och jag var så glad när Tyskland tog vinsten. Det var andra gången som Tyskland vann. Hon som sjöng för Tyskland var 19år gammal. :)
Jag gillade personligen hennes låt och hur hon uppträdde på scenen. Hon var så fri och bra. När hon inte bara stod stilla utan rörde även på sig. Hon var bra. Storbritanniens sjungare var söt, men mamma tyckte inte om hans näsa. :)

Sommarlov!

Nu har sommarlovet börjat, men min fösta dag av sommarlov gick inte så värst bra. Jag vaknade tidigt på morgonen med huvudvärk. Tänkte att jag kan sova lite till, men fast jag sov så hade jag ändå hemsk huvudvärk. Jag kunde inte göra annat än sova, eftersom det kändes som mitt huvud skulle explodera och jag tog Burana 400mg, men det ville inte hjälpa.
Mamma sa att jag fick sova för jag hade huvudvärk hela dagen. Ingenting hjälpte och sedan fick jag migrän också. Jag tänkte nog att sommaren kan inte börja bättre än med huvudvärk och migrän. Jag sov och sov. Inget annat gick att göra för jag hade så sjukt huvud och sjukt i ögonen.
Mot kvällen började jag vara lite bättre, men inte nå skryt värd bra. Hade nog sjukt huvud och så vidare, men jag brydde mej inte om det för jag måste stiga upp för att äta. Jag mådde nog inte så hemskt illa mer senare på kvällen.

Tack!

Jag vill tacka Victoria för att hon hjälpte mej att få fram på min blogg hur många prenumeranter jag har och nu kan man via min blogg framsida börja följa min blogg. Min kusin sa att jag inte hade någon ikon på min framsida så jag skulle få via det  prenumeranter. Nu tror jag min kusin också följer min blogg, men jag har inte ännu så många som följer min blogg. Jag hoppas detta blir bättre med tiden. Jag får tyvärr inte in några bilder här så jag får uppdatera i text form. :(
Jag skulle så gärna vilja ha in bilder här, men jag kan inte ändra mej till internet kontakt. Bara vi skulle få vårt vanliga internet att fungera så skulle jag kunna ladda upp bilder. Jag skall försöka få in bilder på sommaren, men jag kan inte lova nånting. Hoppas kan man alltid. :)


Modersmåls timme!

Sista modersmåls timmen för i år och vi får sitta vid datorer och roa oss själva. Jag tänkte skriva ett snabbt inlägg ännu här. Vi har nu hört på när vår lärare har diskuterat om vitsord och betyg. Jag tror jag har ett bra betyg i år. Har ju försökt mitt bästa i alla ämnen i år. Men eftersom jag har läs och skrivsvårigheter så tänker jag inte ha nå stora krav på mej själv.
Nu skall jag läsa andras bloggar så jag hålls med i vad som händer och sker runt omkring. Jag skall vara duktig i salongen också, så jag inte bara sitter. Jag skall nog färga Victorias ögonfransar idag. :) Så jag kanske bloggar ikväll, bara jag kommit underfund med vad jag skall klä på mej imorgon till avslutningen. :)


Imorgon!

28.5 är en bra dag då det är två bra saker samma dag! Det är både min och älsklingens 1år och 5månaders dag medan det också är skolavslutning. Jag och min älskling har en märkes dag samma dag som han går ut yrkesskolan och har ett yrke. :) Han har varit flitig i skolan i år för han har just inga frånvaron. Och jag har sagt till honom att inte samla frånvaron för att få ett fint betyg. Har inte stora krav på honom, men jag vill att han skall få ett avgångsbetyg i alla fall. :)
Nu när sommaren kommer så får vi fira mera tid tillsammans. Och det är så mycket som man vill vara med honom för han skall in till militären i juli, så jag vill att vi skall hinna tillbringa tid tillsammans på sommaren. Älsklingen kommer ju nog att bo hos oss då han har ledigt från militären på helgerna. och det tycker jag låter mycket bra!
Skriver mera om 1år och 5månaders dagen imorgon då den är aktuell. :)


Sista skoldagen!

Oj oj oj! Idag är det sista skoldagen, men vi skall städa i salongen och ute på gården så på det sättet är det dålig dag. Imorgon är det avslutnint och man får fira sommarlov. Det skall bli så skönt med sommarlov, man har ju inte väntat på det.
Idag skall vi ha en timme modersmål som skall börja om 5minuter. Och sedan skall vi vara i salongen och städa alla produkter i skåpet så de inte står precis i solskenet under sommaren. Dagen kommer ändå att gå fort, fast den känns som lång. På eftermiddagen skall vi ut och städa skolgården. Det har vi gjort i fjol också. Det är första och andra års studeranden som måste ut och städa. Treorna får öva inför morgondagen. Det är ju deras stora dag. Då de blir klara från yrkesskola. :)
Nu skall jag sitta och vänta på läraren så vi får ha vår sista modersmåls timme på tvåan. Det är sista gemensamma ämnen för detta läsår. Och det känns nog helt skönt. I höst får man då börja tredje och sista året i yrkesskola. :)

Hejssan!

Jag har inte uppdaterat här på några dagar nu. Har bara som inte haft lust att sitta vid datorn då det finns en massa annat man kan göra. Jag har städat här hemma och så har jag varit ute. Min bror har dimissionsfest på fredagen så alla måste hjälpa till att städa här hemma. Och då har jag inte orkat blogga efteråt. Nu har jag ändå bestämt att sitta en stund vid datorn.
Mamma har städat en hel del idag innan hon har åkt på jobb, så det finns inte så mycket mer att göra. Vi skall baka allt klart på torsdagen så det inte står för länge ändå i kylen. Nu när mamma är på jobb s kan jag helt lugnt sitta vid datorn. Gården måste också städas här med sommaren, men det finns ju tid till det. Har inte gjort så mycket nu sedan jag kom hem från skolan. Har typ slappat vid tv´n.
Var i skolan idag. Vi hade typ sista gemensamma ämnen för detta läsår. Vi skall nog ha en timme modersmål på torsdagen, men då skall vi ha vår lärare och ingen vikarie. På engelskan hade vi tips promenad. Det var rätt så tråkigt, men det gick ändå. Sedan spelade vi nånting och till sist såg vi på film. Fysik och kemi timmarna gick med att vi såg på film igen. Sista veckan i skolan är alltid lika tråkig med en massa filmer. Blaah!

Lördags kväll!

Hade tyvärr ingen möjlighet att blogga på kvällen, men jag hade nog tänkt att jag skulle blogga ändå. Det var sådan åska hela kvällen att det inte gick att blogga. Mamma lät oss inte ha på nånting, men det förstår man att man inte har på nånting då det åskar. Jag satt med mamma i vardagsrummet och inte gjorde nånting alls. Jag är ju rädd för åska så jag satt med mamma.
När åskan var som värst så for byns brandbil iväg med blinkarna på, men det kunde nog inte ha varit så stor händelse eftersom den ganska fort kom tillbaka. Jag undrar vad det var som hade hänt. Bilarna till och med körde försiktigt. Har ingte sett bilar köra så försiktigt som de körde igår kväll. :)
Vi var och hälsade på pappa också, men man blev bara mer sur än glad när man avr där igen. Jag vet inte varför jag alltid blir sur efter att ha varit och hälsat på hos pappa, men så är det bara. Därför brukar jag inte besöka honom nå mycket mer.

God morgon!

Idag vaknade jag lite efter 10 (finsk tid) med att min hand och ansikte var bort domnat. Kan bara säa att det 5nte var den bästa känslan då man vaknar och tänker att denna dag kommer bli bra. Men det gick om n'r jag hade tagit en burana 400mg.
Sedan började det åska och min migrän kom tillbaka. Jag visste att jag skulle få migrän, men jag visste att det skulle hända. Så jag var ganska säker på detta. Så jag tog det lugnt i soffan ch inte gjorde någontong. Nu har jag lite huvudvärk, men det kommer gå om på dagen. Ifall min migrän inte kommer tillbaka. Det vill jag faktiskt inte.
Jag skall troligtvis och hälsa på min far idag. Jag är inte helt säker, men det kan nog se ut så att vi skall åka till honom med min bror. Han behöver en ny kostym skjorta så han vill att pappa skall betala den. Kommer nog blogga senare för jag tror inte att jag gör någonting speciellt när det inte kommer någonting på tv. Men jag hör av mej senare. :)

Denna vecka!

Veckan har nog gått helt okej. Vi har haft kundbetjäning i skolan och så har vi haft en massa teori också. Teori är gemensamma ämnen och det har vi haft massor denna period. Som tur är det bara en vecka kvar innan sommar lovet börjar. Skönt det skall bli med sommar lov. :)
Vi har haft denna vecka engelska, modersmål och fysik&kemi. Vi hade till och med fysik&kemi prov på tisdagen. Det fick vi tillbaka idag. Jag är så stolt över mej själv, eftersom jag fick 2+ i provet. Skalan är 1-3, så jag klarade provet mycket fint. :) hade 85 poäng av 107. Och jag hade läst igenom detta en gång innan provet på morgonen. :)
Onsdagen var igen speciell när man fick vara på sin praktik plats. Jag var ju ute på praktik platsen och det var igen en gång en rolig dag. Det är alltid efter tre som det är roligt med en som jobbar där. Hennes syster var denna gång och färgade sitt hår och på samma färgades hennes ögonfransar också. Men det var inte så fint när vi tog bort bomullen. Hon hade visst rört på ögonen så hon liknade ganska mycket en panda. :) Vi fick nog skratta en hel del. :P Aldrig att jag hade haft så roligt till nånting som man kan missa med. Men det var roligt i alla fall. :)

Medeltal 17.-21.5!

Tänkte här att jag kan räkna medeltalet av besökare denna vecka från måndag till fredag. Blev helt förvånad när det för första gången blev ett jämnt antal. Jag ahr inte räknat medeltalet på läng, men nu fick jag idé att göra det.
Ganska konstigt nog så var mitt medeltal 2. Den har inte tidigare varit jämnt så jag var nöjd denna gång. Jag skulle nog vilja ha mer läsare men det kommer med tiden. Hoppas jag.
Skall nog sätta in några inlägg idag också. Bara jag kommer igång först. :)

Torsdag morgon!

Torsdags morgon och man sitter i skolan fast skolan börjar först 9.15 (finsk tid). Jag kom igen med min brors skjuts så jag avr i skolan redan omkring åtta. Har inte gjort så mycket fast jag avrit i skolan. Jag har bara suttit i salongen på datorn och spelat på facebook. Det är så tiden går fortare när man sitter och konsentrerar sig på allt annat än klockan. :)
Nu sitter jag här och väntar att Victoria skall komma till skolan så jag får tala med henne och se hur hennes dag har gått på praktik platsen igår. jag hade själv en bra dag, men jag saknade ju min vän. Vi har fått vår vänskap tillbaka och nu skall vi inte låta den försvinna igen. Vi skall kämpa för den. :)
Vi skall vara i salongen hela långa dagen, eller egentligen bara till 13.15, men det känns nästan som hela dagen. Sedan har vi två timmar engelska till slut, men de kommer gå fort de timmar om man har nånting att göra... Annars skriver jag nog mera ikväll. Ha de så bra..

Migrän!

Jag har nu under de senaste 3veckorna haft migrän en gång i veckan, men det kan också bero på det att solen lyser mera just nu och så är det en hel del stress i skolan. Jag har nog försökt skydda mej för att inte få soldting och annat liknande. Men jag vill inte lyckas med det tydligen. Migrän är en sak som jag hatar allt vad jag kan.
Jag hade migrän igår så därför hade jag inte satt in nå inlägg heller. Det är nog pinsamt och hemskt då man har migrän och man vet att vädret är fint att man skulle kunna göra en massa annat än ligga i sängen och lida av migrän. Min migrän är ju ingen lätt heller. Jag måste direkt ta Burana 400mg om jag känner något migrän symptom. Så jag låg igår bara i sängen efter skolan.

Min migrän börjar med att jag inte ser ordentligt och det blinkar i ögonen. Sedan så domnar min hand, varefter min tunga också domnar. Sedan börjar jag må så dåligt att jag inte vill va uppe. Mitt huvud höll på att explodera igår, ingenting var bra vad jag än gjorde. Jag tog mej i nacken och gick i duschen fast jag inte mådde så bra. Men det lättade en hel del när jag gick i duschen. Jag kan ju inte gå nånstans om jag inte går i duschen. Jag har alltid haft tanken att gå i duschen var annan dag. :)


Lördagen!

På lördags eftermiddagen var vi en sväng hos min store bror. De satt och åt då vi kom in så vi gick och satte oss i vardagsrummet för att de skulle få äte i lugn och ro. När de hade ätit så tänkte de att vi går ut för att spela lite krocket. Min store bror och hans flickvän spelade som ett lag, jag och min älskling spelade som ett lag, min lille bror spelade ensam och så var där två andra som spelade sen igen som ett lag. Så vi var fyra lag då allt som allt. Men det jag kan säga är att det var roligt. :)
Min store bror ville att vi skulle bada bastu där också så han frågade om jag skulle köra hem efter nå byteskläder. Det gjorde jag med älsklingen, men inte med min egna bil. Jag fick ta min brors Honda Civic i stället för min gena. :) Jag har inte tidigare fått köra min brors bil, men denna gång var tydligen nå speciell. Så jag var helt fundersam. Vi åkte för att hämta kläder och så talade vi en stund med mamma innan vi åkte tillbaka.
När vi kom tillbaka till min bror så gick jag och hans flickvän i bastun och när vi kom ut för att svalka oss så gick alla killar i bastun. Det var då mina två bröder och min älskling. Det var nog en rolig kväll. När killarna kom ut från bastun så gick jag och min bror flickvän för att tvätta av oss. Sedan när vi var klara så gick killarna och tvättade sig. Till slut så grillade vi och tackade för att vi fick vara på besök. Så åkte vi hem. :)


Helgen! (Långt inlägg)

14-16.5.2010!
Fredagen gick helt vanligt hemma med älsklingen. Vi var ute och jobbade på gården igen för att det var soligt och varmt så man ville ju vara ute så mycket som möjligt. Har nog bykt en massa kläder också som jag fick hänga ut i det fina vädret. Och nu doftar de helt uteluft. Som är så skön doft. Vi har npg bara fortsatt med veden som skall sågas och göras. Min älskling är alltid lika ivrig fast han inte skulle behöva görra så mycket. Men han ville det själv så jag kunde inte hindra honom. :) Så fortsatte vi att se på Sandybell på kvällen. Älsklingen blev fast i denna serie så han ville se mera av den. :)
Lördagen tog vi det lugnt på morgonen. Vi låg med älsklingen i soffan och såg på ritade. Det var faktiskt mysit att ligga och bara ta det lugnt. När dagen gick framåt så ville älsklingen ut i det vackra sommar vädret. Jag kunde inte hindra honom så jag gick med ut och jobbade med honom. Han är så flitig och ivrig att man inte kan hindra honom. han har blivit van med jobbandet hemma och då vill han göra det hos oss också. Det är ju nog bra att han jobbar för han får fart i mina bröder också. :) På eftermiddagen tog vi en sväng hos min storebror. Det var skoj. :) Hem kom vi på kvällen. :)
Söndagen började lika som lördagen med att sitta i soffan och dricka morgon kaff. Då kom det inte mera ritade så vi satt och såg på ett prgram där de presenterar olika bostäder och lägenheter. Som mest brukar det vara egnahemshus och sommar villor. Men det är alltid roligt att se på det ifall man skulle få en idë om hurdant hus man själv vill ha i framtiden. Dagen gick som vanligt ute i sommar vädret, men det var ju bara skönt. Jag brände mej nog bara mera och mera i solen, men jag hade nog smörjat in mej med solkräm. :) På kvällen var det redan att skjutsa älsklingen till flyget, eftersom han skulle åka hem. Men vi hade ju tillbrngat många dagar tillsammans och så är det ju två veckor till sommarlov. Och då kommer älsklingen till mej. :)

Glass!

Nu imellan som jag har bloggat här så kom mamma med en skål glass. Så jag satt och åt glass med henne och på samma såg vi på tv. Det var riktigt överraskande att mamma hämtade glass till vardagsrummet, hon som inte tycker om att man äter i vardagsrummet. Men jag måste säga att det ibland är gott med att äta vaniljglass. Och så hade den smultit lite i skålen så jag kunde göra det till mjukglass. :)
Nu sitter jag både ser på tv och bloggar på samma. Jag skall nog fortsätta med att berätta om helgen. Det var inte så mycket som hände, men jag vill ändå skriva ett inlägg så man kan läsa hur slutet av helgen gick. :) Men med mindre förklaringar här nu skall jag fortsätta. :)

Torsdagen 13.5.2010!

Dagen började med att man vaknade breve sin älskling! Det var så mysigt att man fick vakna breve just han. Jag hade så saknat att få vakna breve honom och det var nog skönt att få sova breve honom också. :) Han som låg och höll om mig. Han kan bara hålla om en så att man känner sig trygg. Tyvärr kan jag inte sätta upp nå bilder. :(
Dagen fortsatte med det att man var ute i det soliga vädret. Vi jobbade hela familjen på gården, eftersom vi har så mycket med gammalt virke som vi skall såga till ved. Vi fick gjord en stor hög med ved som  vi sedan samlade på en plats. Där gick dagen och hur man lyckades igen så brände jag mina axlar i solen. Solen var bara för stark och jag hade nog smörjat in mej ordentligt med solkräm.
På kvällen eldade mamma så att det var varmt i bastun, så vi fick bada bastu efter att vi hade jobbat så flitigt alla. Till och med jag var helt svettig när vi fick gå i bastun med älsklingen min. :) Senare på kvällen satt vi bara och såg på tv, men vi såg också på Sandybell. Det är en japansk ritad film som finns i 15 avsnitt.

Finns det någon som har sett Sandybell? I så fall vad tyckte ni?

Helgen var förbi!

Nu har då helgen gått, men vi hade ju en längre ledighet. Det började på onsadag kväll och nu idag(måndagen) var det skoldag igen. Min ledighet gick bra, men den gick så innerligt fort. Man hann nog göra ett och annat, men blogga sa jag att jag inte skulle göra. För jag hade ju min älskling här. Han kom på onsdag kväll och åkte på söndag kväll. Så vi fick spendera massor med tid tillsammans. :)
Jag skall berätta kort i ett annat inlägg vad jag har gjort och så har jag tänkt berätta mer detaljerat om det finns nånting som man skall berätta mera om. Men jag skall nog se om jag hittar på nånting att skriva om. Det har ju varit en hel del dagar som man kan berätta om.
Dagarna gick fort och så hann man ju göra ett och annat. Men det berättar jag sen. :)

Diktiga jag!

Jag känner mej nog duktig idag, men jag vet inte om jag har gjort nånting speciellt för att få känna mej duktig idag. Jag har nu bykt en maskin med kläder som jag ahr ute och torkar. Nu har jag satt igång en maskin till som jag inte hade tänkt att jag skulle göra, men när vädret är så fint idag så kan man byka lite till för man får ut det på sträcket och torka.
Jag har inte gjort nånting annat än varit ute nu. Jag hade Nalle med mej ut och gå när jag var efter posten och så kom vi hem. Jag satt vid Pelles häck och paija honom att han inte känner sig ute lämnad. För han måste också få uppmärksamhet. Han har ju varit 8år i vårt hus ensamma herre. Och nu när vi också har Nalle så måste vi tänka att inte lämna Pelle utanför. Alla vill ju nog stå och krafsa om den lilla mjuka Nalle, men jag brukar sitta och krafsa om Pelle också.
Mamma är snart hemma så jag hoppas hon gör mat och sedan måste jag gå i duschen. Annars blir det inte till nånting idag. Jag vill inte åka i en bil om jag luktar svett, men man måste ju svettas lite då man gör nånting. Annars har man inte gjort det på allvar. Jag skall nog hänga upp byket på sträcket innan jag åker nånstans för mamma vill inte fortsätta det jag ahr börjat med. Och jag tycker man kan göra det klart som man börjat med.
Nu har jag inget annat att göra så därför skriver jag så långa inlägg. Men det är nu mest vad jag ahr gjort och vad jag tänker göra ännu idag. Jag har inte varit lika duktig på länge som jag har varit idag, men jag är så stolt över mej själv. Mamma gav lov att älsklingen fick komma till oss då tycker jag att jag kan göra nånting bra för det också. Och nu skall jag vänta på mamma. :)

I väntan på kvällen!

Jag kan inte göra nånting annat än vänta på kvällen och få min älskling till mej. Min älskling skall komma till oss ikväll och åker hem först på söndagen. Men jag kan då inte göra nånting annat än att vänta på att klockan skall bli halv åtta (finsk tid). För den tiden skall jag vara i Helsingfors-Vanda flygfältet och hämta min älskling från flyget. Jag har så väntat att jag får han till mej. :)
Innan jag åker till flyget efter min älskling så skall jag ta en sväng hos Victoria. Hon har haft tandläkare och läkare på gemensamma ämnen och då har hon missat en hel del på fysik&kemi timmarna. Så jag skall via henne med ett par papper som kommer till provet. Och jag vill ju att hon skall ha samma möjlighet som alla andra när de läser till prov. Vi skall ha provet 18.5. så jag måste in via henne idag så hon får all info till provet. Och så vill jag ju hjälpa mina vänner. :)
Efter att vi har fått i ordning fysik&kemin med Victoria så skall vi åka till Helsingfors- Vanda flygfältet. Hon kommer med för att jag känenr mej osäker på att köra där. Vi har varit där senast också tillsammans och då var det nog bra att ingen kände oss. Vi gjorde bort oss en gåmng och det var alldeles för mycket. :) Men jag hoppas det går bättre idag. Kommer säkert inte blogga under helgen men för den delen mera nästa vecka. Bilder kommer inte för vårt internet vill inte ladda. Men jag skall nog berätta hur helgen gick bara älsklingenåkt hem. Jag vill inte sitta vid datorn nu när vi får tillbringa tid tillsammans. :)

Städat!

Nu har jag äntligen fått klart städat mitt rum. Har inte avrit i skolan idag för jag har haft ont i magen senaste två dagarna så jag har tagit och blivit hemma idag. Så istället för att ligga på ställe så kunde jag städa mitt rum. Jag vet varför jag har sjuk mage och det smittar inte så jag kan helt lugnt röra på mej. Och det blir bättre om jag rör på mej försiktigt.
Jag har hjälpt min lille bror att städa hans rum, men på samma har jag städat mitt rum. Jag har plockat bort saker från bordena och så har jag dammsugat och tvättat golvet. Jag har fått mera rum i mina skåp nu när jag tog bort alla för småa kläder därifrån. Mamma skall föra de för små kläderna till sin jobb kamrat som för kläderna hem till sina flickor. Efter som det är kläder som der bra ut oc är hela så kan man ju skicka de framåt och så vidare. Så har jag gjort med kläder som varit hela.
Nu när jag har rummet städat så väntar jag att bykmaskinen skall bli klar så jag får igångn en maskin till. Det bara svämmar med byk alltid efter att man har städat. Jag vet inte hur det kan finnas så mycket byk. Okej, de mesta är ju lakan som man har bytt och så hade min lille bror en massa smutsiga lakan i sitt rum under sängen. :) Men nu skall jag byka bort det mesta när jag är ledig från torsdag till söndag. :) Annars kommer de aldrig att vara klar innan sommar. Mamma jobbar så mycket att man måste  nog hjälpa henne här hemma nu. Och så kommer ju sommaren så man vill att det skall vara städigt och trevligt. :)

Full fart!

Det är nog full fart på gång när två små barn håller på att köra runt med sprk mopeder. Det är ju roligt att de har energi men de skulle nog snart få lugna ner sig. För de kan ju inte ha hur mycket energi som hellst. De är 6år och 4år. Så de har liv i sig. :)
Nu gör mamma deras mat och jag har pysslat spänen och diadem med Elin som är 6år gammal. Sam som är 4år så han ville ju också se på när vi pysslade. han skulle också ha viljat ha ett eller två spänne. Så nu när små barnen sitter i soffan och tar det lugn så kan jag sitta en snabb sväng på datorn. Min kompis har inget emot det att jag sitter och bloggar hos henne. Och hon är ju glad att hon har sällsap av andra också än bara hennes barn.
Nu skall jag se på någon ritad film med de små. Annars blir de ledsna. Och det vil ju ingen. :) Hörs senare.

På besök!

Tänkte skriva in ett snabbt inlägg nu när jag är på besök hos en kompis som har bättre internet än vad jag har hemma. Jag har inte varit så aktiv med min blogg på senste tiden, men det är väl helt förståeligt. och jag ahr ju inget ordentligt internet hemma. Jag hoppas mamma fixar det så vi har bättre här med tiden. :)
Nu skall jag fortsätta hålla min kompis sällskap annars kan hon bli sur. :/ Men jag hör av mej igen. :)

Ursäkta!

Ursäkta för de usla inläggen, men jag kan inte göra nånting åt det att vårt internet inte vill fungera. Jag måste nog få mamma att förstå att det inte går att bara ha denna internet kontakt i bruk. När den inte orkar ladda upp nå och så vill den inte göra nå annat heller. Om vi bara hade bättre internet skulle jag säkert uppdatera mycket mer här än vad jag gör. Detta internet är inte det bästa att ladda upp bilder med.
Så har jag nu inte uppdaterat sen söndagen här alls. Men det har varit så fullt upp att man inte typ hinner och om man hinner så är internet upptaget. Jag har nog försökt att jag skulle blogga men när man kör emellan 60km per håll så man orkar inte mer på kvällen göra nånting. På sommaren hoppas jag att jag kommer blogga mer. Ifall vi snart skulle få dendär kabeln i väggen att fungera.
Denna vecka har varit fart fylld. På måndagen var det en vanlig skoldag från 8.15-15.15. Och så fick man åka hem så man var hemma omkring 16. På måndagen hände de inget vidare än att jag fick mina toppar klippta och lite kortare våningar ovanpå huvudet. Tisdagen var bara teori med modersmål, engelska och fycik&kemi. I engelska hade vi ett förhör som gick helt bra. Onsdagen var igen en lång dag på praktik platsen med migrän osv. Men annars har det gått helt fint.

Söndags morgon!

Nu är det då söndag och man har inte hittat på nått speciellt att göra. Jag har nog sättit igång en bykmaskin full med lakan. Så jag väntar nu att den skall bli klar så jag får kasta ut allt och torka i solskenet. När jag skall hänga ut det för att det skall få en frisk ute luft i sig. Och så är det skönare att sova i lakan som torkat utomhus. :)
Jag har sett på tv och stickat små vantar igen. Jag har fått inspirationen att sticka igen, men det är så gulligt att sticka smått. Jag skall sätta de små vantarna och strumporna i babykläds lådan så jag vet var de finns och då finns det av dem också i lådan klart. Ifall någon av oss barn får smått så finns det också vantar och stumpor klart i lådan. Jag vill att små babysana skall ha varmt om det blir kalla vintrar. Jag skall nog ta bild på de nya jag har stickat, för jag har stickat hel röda nu och så har jag stickat med blå/grön garn men ränderna är orange garn.
Nu skall jag fortsätta sticka, men jag bloggar nog senare idag. Om inte annat så efter att jag har varit i bastun.

Lördagskväll!

Så har helgen nästan gått, men det skall man inte sörja över. Lördags kvällen gick ju riktigt bra. Jag åkte för att tanka bilen och där på samma tog jag en sväng hos mon kompis i stan. Det var länge sen jag senast var hos henne, men lika roligt var det igen att sitta där med henne och tala. Hon hade sina barn där också och sin lille syster så det var fullt upp hela tiden.
Vi var alla ute och rastade hunden så de små fick springa runt och leka lite. Jag var med när de lekte nata. Det var riktigt roligt med de små. Min kompis flicka fylde 6år så jag satt där på födelsedags kaffe. Kompisens lille syster var nog så snäll när hon satt och talade där med oss. Hon har nyligen fyllt 10år. Men alla är vi olika som små och stora.
Klockan var lite över halv elva på natten då jag kom hem så jag tänkte att det är bättre att jag bloggar på morgonen istället för att blogga på natten. Ville ju bara gå och sov efter att jag hade talat med älsklingen. Jag talade en stund med älsklingen och sedan somnade jag med mina kattor. Jag hade båda mina kissor i sängen när jag skulle lägga mej. :)

Nej, nej o nej!

Nu är jag helt störd på vårt internat, eftersom det inte vill ladda upp nånting och så kan den inte ladda upp bilder här. Så jag tror inte jag vill sitta vid datan för jag blir bara störd på internet. Jag kan inte logga in nånstans och så om jag kan logga in så loggar den ut mej direkt. Så det får bli en annan dag då jag sätter upp bilder. Jag kan inte göra nånting på datan.
Jag hoppas internet fungerar bättre imorgon. Så jag skulle få upp laddat nå bilder här. Ursäkta att jag inte kan sätta upp bilder. Men jag bloggar nog mera imorgon. Om internet fungerar alltså.

Tyvärr!

Nu blir det inga bilder, eftersom vårt internet inte vill ladda nå fortare så kan jag inte ladda upp nå bilder. Jag har försökt senaste timmen att få upp laddad en bild, men eftersom vårt internet är så extemt låångsamt så det vill inte fungera. Jag skall försöka senare ikväll om den då skulle ladda upp nå bilder. Jag kan ju inte ladda upp nå bilder på internatet heller eftersom jag inte tänker bo där nå mera.
Vårt vanliga internet fungerar inte heller eftersom de har kopplat till oss nån ny kabel så det är två portar av fyra som fungerar. De har inte kopplat kabeln i stan så vi får inte ordentligt med signal därifrån. Och så är det nå nytt som den där kabel grejen skall göra. Så jag blir snart helt störd på allt nytt som de skall hitta på. Bara de skulle koppla kabeln så skulle vi ha med modemen internet, men när de inte kan göra det. :(
Hoppas dom kan koppla kabeln innan sommaren så jag har nånting att göra på sommaren då älsklingen åker in till armén. Annars får jag sitta och försöka få in bilder och inlägg med denna låångsamma internet kontakten. Jag kan inte förstå varför de kopplar fast kablar i andras hus med följd det att det inte sedan fungerar. Vi är 3 barn hemma som skall använda internet och då skulle det vara enkelt om alla skulle ha möjlighet med internet i egna rummen. Nu har vi bara en kontakt och den är låångsam. Och så stirder vi om vem som får använda den. Så därför kan jag inte blogga nå mycket på vardagar. :(

RSS 2.0