Just de..

Idag har jag bara packat. Jag har nästan allt packat. :) Hemma bara imorgon. Sen åker jag iväg till min älskling. Skall vara där 1- 2 veckor. Det skall bli så roligt att få vara med sin älskling. Bara ligga där och ta de lugnt. :)
Skall hålla honom sällskap så han blir bra och kan åka till oss med mig. :)

Har nog ännu en hel del att packa, men det går fort. :) När man tänker på att man ska åka iväg på lördagen. Så kan jag säga att jag säkert kommer att stänga av telefonen så ingen kan ringa och störa. :)
Jag har bara packat med kläderna först nu. Imorgon gäller det att packa färdigt.

Kissungen...

Vi har två kissungar som är en och en halv vecka gamla. Jag har suttit med den andra i famen nu senaste timmen. Den var helt kall. Man känner bra dens revben. Det kan hända att den inte klarar sig med mjölken som den får av mamma katten när den diar.

Så vi måste värma den och mata den med varm mjölk. Det är så synd om den lilla. Vi vill ju inte mista den eftersom den kommer att bli en långhårig vit kisso. Så vi försöker på alla sätt och vis få den att klara sig.

Kanske mamma katten sköter den ens lite så kan vi hjälpa med mjölken och värmen. Om bara mamma katten skulle tvätta den. Så skulle det vara bra med kissungen.

Mattvätt!

Så var det dags att åka och tvätta några mattor. Jag har varit och tvätta mattor med mamma. Vattnet var nog ännu kallt men det gick nog att tvätta några mattor ändå. På samma har jag talat med mamma och nu är det helt okej att jag åker på veckoslutet till Vasa. Oj, det skall nog bli så kul att få åka till älsklingen och vara med honom. :)

Men jag skriver mer ikväll.. Kanske jag nu sätter ikväll in nå bilder. :)

Hmmmm..

Igår sa mamma att det var helt förståeligt att min älsklings mamma vill hålla hem honom eftersom han har varit på opertion. Nu kan inte mamma säga sen heller om jag får åka eller inte. Igår tyckte hon att det skulle va helt okej att jag åker till Vasa, men idag har hon då ändrat åsikt. Idag vet hon inte om jag får åka. Kanske hon inte låter mig åka. Då kommer jag att sitta och pirra åt henne att jag vill vara med älsklingen än att vara ensam hemma.

Min mamma är sådan som ändrar åsikt hemskt snabbt. Och det tycker inte jag om. Enligt mig skulle hon kunna hålla det hon säger en gång. Än att hon börjar med att ändra sig hela tiden. Man blir ju inte klok på detta sätt. Okej, min mamma har alltid varit såndär så jag är ju van, men det är ju inte rätt heller.

Nu sitter jag och funderar hur jag skall få henne att ge lov. Ett sätt är att jag börjar packa mina saker. Sen frågar av henne om jag får åka eftersom jag skulle ha allt klart. :)

Fullt upp hela slutet av veckan!

Nu är det så att jag skall börja packa kläder och andra saker i väskan. Jag skall laga allt i ordning så ja kan åka mot Vasa på lördag morgonen. På morgonen skall jag först efter halsbandet med hjärt halvorna. Vi skall skaffa det till vår halv års dag med älsklingen. Vi har talat om det i typ 1-2 månader nu. Så vi lite viste vad vi skulle skaffa så vi minns vår halv års dag. Min älskling har värkar efter operationen nu så jag skulle vilja va där med honom nu. Så han inte skulle behöva ligga där ensam. Hoppas han bara kan stå ut 4 dagar till nu. :)

Så får jag ligga och mysa med honom där. Det kan hända att jag inte har möjlighet att uppdatera min blogg dagligen, men jag skall försöka i alla fall. Min älskling har inte internet hemma. :(

Men jag ber om ursäkt att jag bara skriver här lite den här veckan men ska försöka skriva fast jag är hos älsklingen. :)

Jippii!! :)

Mamma gav lov att jag får åka till Vasa. Till min älskling. Shönt när man får åka till honom. Vara med honom där istället för att vara ensam hemma. Sen kommer vi ner igen i början på juli. Jag väntar så att jag ska få börja packa och åka till min älskling. Nu är jag glad att jag får vara sommaren med min älskling.

Om man skulle packa bilen på lördag morgonen och åka iväg då. :)
Shönt. :)

Mamma har inte kommit hem. :(

Mamma har inte ännu kommit hem så jag har inte kunnat fråga henne ännu om jag får åka till Vasa. Bara hon kommer hem så ska jag fråga eller så blir det till i morgon. Jag skulle så gärna vilja veta det i god tid. Måste åka efter halsbandet senast på lördagen så jag har det fixat och klart. Nu är det bara att vänta med tålamod på att mamma kommer hem. Kanske hon blir sur när jag frågar det av henne, men jag vill bara veta. Bara jag inte behövde va ensam hela sommaren heller. Vill ju vara med älsklingen också. När vi nu inte ses så ofta endå. :( Fast det viste vi när vi började med förhållande på avstånd.

Hoppas mamma är snäll och låter mig åka. :)

Övertala mamma.

Nu gäller det att jag måste övertala mamma så jag får åka till Vasa. Jag vill inte vara ensam hemma hela sommaren utan min älskling. Om mamma bara kan va snäll och låta mig åka till min älskling. Mamma blir färdig med sitt skolande på lördagen så knappast får jag åka då. Det jag vill är att vara med min älskling. Han stackarn hamnar ligga hemma två veckor och bara ta det lugnt. Om jag bara fick vara där med honom. Så skulle min sommar se nå bättre ut. Kanske mamma har lärt sig att hon inte kan hålla hemma mig hela tiden. Jag behöver nå egen tid också. Inte kan jag ju sitta hemma hela mitt liv heller. Måste nog få ha mitt liv för mig själv. Utan att mamma hela tiden kommenderar. Jag är ju myndig redan.

Tv!

Nu har jag sett på tv sen 14.30. Jag har nog inte kunnat koncentrera mig på tv tittandet alls. Jag går bara runt med telefonen i handen och hoppas på att min älskling snart skulle vara hemma och ringer mig bara han har krafter till det. Kanske jag borde gör nånting men jag gör inget annat än går runt och funderar på hur min älskling har det.

Shönt nu när jag hör hans röst. Han har nyligen kommit hem. Va jag nu e lugn när jag har hört att operationen gått bra.
Hoppas han får komma till mig nästa vecka. Nu får man sen se vad som händer.


Hemma

Idag är det en dag då jag bara tänker ligga hemma och ta det lugnt. Jag har ingenting att göra så kanske jag tar lite bilder på våra kissor. Jag skulle kunna gå ut och köra in lite ved, men på nå sätt är jag bara rastlös och orolig. Min älskling blir opererad idag så jag sitter bara och tänker på hur det går. Hoppas han blir bra så han inte behöver stå ut nå länge med illamående och värk. :s Bara jag kunde vara där då han vaknar. Jag är orolig och har huvudvärk. Jag vill inte åka nånstans för det ända jag tänker på är han operation. Han skulle ringa mig när han har vaknat och åker hem. Som tur får han åka hem idag. Annars vore jag ännu mer orolig.

Krafter till min älskling. Som bara får ta de lugnt nu en månad så såret läks bra.
Älskar honom massor<3

Vår kisse <3



Vår Misse- kisse som nu har sitt hem hos min klasskompis. Hon har det bra där. :)
Saknar denna kisse, men vi kunde inte ha den för den ville ha sällskap hela tiden. :)
Ingen hade tid att hålla den sällskap. :(

Söndag kväll

Nu har jag fått lite hjälp om blogg av Victoria. Hon sa att hon hjälper mig om jag har nå frågor om blogg. Det är bra att man har en kompis som hjälper om man inte själv kan. Victoria är en viktig vän till mig. Utan henne skulle jag inte veta vad jag skall göra. Vi kan annars också tala om allt för varandra. Vi har gått ett år i samma klass. Vi går ju båda frisör i Borgå. :)

Tack Victoria att du finns. :) Vi skall alltid vara vänner. :)
Kram<3


Ändringar i mitt liv

Nu när jag sitter här och tänker efter vad allt som har hänt mig i mitt liv. Så kommer jag på en massa saker som jag har gått och tänkt på många år. Hur typ mitt liv skulle ha sett ut om allt hade gått annorlunda? Skulle det va på nå sätt annorlunda eller tror jag det bara i mina tankar?

Mitt liv förändrades redan när jag var 5 år. Jag var så liten när mamma och pappa skildes. Jag var int gammal men ändå kommer jag ihåg året 1995 som det värsta. Just före julen flyttade mamma bort och jag blev hos pappa för jag förstod ju inte vad som hände. Min lillebror som är 17 nu talar inte mycket om denna händelse. Det jag funderar på är att skulle mitt liv ha sett annorlunda ut om mamma och pappa skulle varit tillsammans ännu.

Efter det att mamma flyttade bort fick vi ju veta vad som hade hänt och att mamma och pappa aldrig mer skulle va tillsammans, och vi skulle inte mer va en hel familj. Så jag och min bror flyttade till mamma. Vi besökte ändå pappa varannan helg. Mamma hittade en ny man och så föddes min  yngsta bror. Okej, han är ju bara halvbror men jag har ändå varit med honom hela hans liv så jag kan inte säga honom som om han va bara halvbror.

Pappa hittade också ny kumpan att dela livet med. Då jag fick veta att pappa hittat ny kunde jag inte acceptera henne så jag åkte inte på ett år till pappa. Hon tog typ över vår familj, kommenderade mig och min lillebror. Så hon gillade inte mig när jag kom fram med mina åsikter rakt. Jag tänkte aldrig innan jag börja säga vad jag tyckte.

Jag hade bara svårt att acceptera nya familje medlemmar. I alla fall pappas nya fru som hon nu är. Mamma gifte aldrig om sig, men för den delen gjorde pappa det år 2003. Han flyttade bort från vårt barndomshem med sin nya då år 2000. Vi flyttade in här i vårt barndomshem år 2003.

26.12.2008 råkade jag få reda på att det fanns en underbar kille upp i Vasa. Så vi talade en hel del på msn. Delade dagarna med varandra. Vi kunde tala allt öppet fast vi inte hade kännt varandra nå länge. Det tog två dagar att vi märkte hurdana känslor vi hade för varandra. Så blev vi då ihop. :) Och nu är vi lyckligt tillsammans.
Tack till min älskling för stödet jag fått av dej. :)

Musik!

Det är roligt att höra på musik om man inte har något annat att göra. Idag har jag igen lust att göra någonting. Jag har nog talat i telefonen med min älskling. Kanske jag ska sjunga lite singstar idag. :) Vi har två skivor singstar till playstation 2. Bara att jag har sjungit alla låtar på dessa skivor. Så jag kan typ alla låtar utan till. :) Det är ingen svår låt på nåndera skiva. Kanske är det ändå svårare att sjunga dom engelska låtarna. :) Jag är inte så bra på engelska. :P Alltid kan man ju ändå försöka sjunga dom. :)

Nu ska jag göra nånting ändå. Annars är denna dag lång och tråkig.
Skriver nog senare. :)

Permanent. :)

Nu har jag gjort permanent åt mamma. :) Jag lyckades bra fast det var sån där hempermanent paket. Det var helt roligt att göra denna permanent. Så fick jag öva lite rullning på samma gång. :) Mamma blev mycket nöjd men vi satte inte balsam ännu när hon ändå ska till bastun och där tvätta håret med shampo, så hon sätter sen efter det balsamet. Och det bästa va att ja fick va med mamma och tala en hel del. Hoppas hon är glad och låter mig göra permanent åt henne fler gånger. :)

Tack till mamma som lät mig göra permanenten. :)

Halsband! :)

Jag var igen idag med mamma till butiken. Där i ingången till butiken var ett bord med smycken och försäljaren satt där bakom. Mamma och Jesse (min lillebror) såg på ett halsband med finska lejonet. Det var helt snyggt och hur det gick så ville han ha det. Så mamma köpte det då för 40€. :) Själv frågade jag om han hade där  ett halsbands smycke som var ett hjärta som man då kunde bryta så båda sku få varsitt. Han hade tre alternativ av hjärtan som ja frågade. Jag blev och se på ett hjärta format i mitten och delfiner på varsin halva sen när man bryter det. :) Så måste jag ringa min älskling och fråga om han också var nöjd med det. Smycket och två ked skulle kosta 45€.

Ni får se bilden på smycket bara jag varit och köpt det. Jag ska nog sätta in en bild här på halsbandena. Och hoppas min älskling är nöjd med det. Det kommer precis till vår 6månaders dag. :) Så hade vi i alla fall planerat det. :)

Har ingen lust. :/

Idag borde jag städa mitt rum klart när de senast blev på hälft. Vädret är inte det bästa då man ska städa. Man kan inte kasta ut mattan och vädras för man vet inte om det mitt i allt börjar regna igen. Det kommer lite i mellan små regn skurar. Jag borde också tömma bykmaskinen men var ska ja hänga upp det så det inte blir vått då det börjar regna. Så ja tänker bara sitta inomhus. Kankse ja lite dammsugar och tättar golvet. Genast det är fint väder kastar jag ut mattan på ställningen.

Men nu ska ja då dammsuga och tvätta golvet. Sedan går jag ner för att se om mamma skulle koka kaffe. :)
Det är gott med en eller två koppar kaffe i dagen. :)

Bilder på våra kissungar! :)

Våra senaste kattungar! :)


Denna dag! :)

Den här dagen har varit riktigt rolig. :) I morse när jag vaknade så skulle jag åka och handla med mamma :) Efter det fick jag mitt clubkort till Seppälä. Jag skulle sitta hemma hela kvällen sa jag till min älskling, men det blev inte riktigt så. Jag åkte in till stan på kaffe med Pinja. :) Vi var till Neste först, men efter det hade ja ingen lust ännu att åka hem tillbaka. Så jag blev och köra lite runt med Pinja då. :) Vi hade en hel del att tala om för jag hade inte sett henne på en tid igen. Vi satt nog hos henne en stund också. Så var vi en sväng hemma hos oss. Hon blev så förälskad i våra kissor. När vi har ju kattungar som ja berättade tidigare. Nu ska ja nog sluta skriva igen. :) Ha de så bra.

Äntligen :)

Nu har jag äntligen fått mitt Seppälä Club-kort :) Jag fyllde i ansökningbanketten i mitten av april och idag fick jag hem det med posten. Mamma kastade brevet åt mej när hon kom hem med posten. :) Jag skrev på Seppäläs hemsida att jag fyllt i blanketten men inget kort har kommit hem. Det skrev jag igår. Nu kom kortet hem idag. :) Happy happy. :) Nu kan man någon dag åka till Seppälä för att handla kläder. :)

Ingen signal :(

Det är så tråkigt när man inte har nån signal på tv. :( Jag kan inte se på tv och inget program. Jag skulle ju vilja ligga och se på Simpsons. Och så kommer de ju ett och annat program också. :) Men i stället för att sitta och se på tv kan jag ju sitta här och blogga. :) Jag har inte gjort nå speciellt idag. Varit en sväng till Borgå med min lillebror. Han skulle på talterapi idag. :) Det var helt roligt att höra på va dom höll på me där. :) Min bror trivs bra där. :) Och så har jag ju satt mina hårförlängningar igen fast. :)

Migrän :/

Finns det någon annan som har migrän? Den som har migrän förstår hur migrän beteer sig. Min migrän har bara blivit värre. :/ Jag får den i varje fall en gång i månaden, men den kan förekomma fler gånger om dagen. Min migrän börjar med att min hand domnar, sedan domnar mitt ansikte och tungan. Jag brukar också se dåligt då ja får migrän.
Migrän får jag då jag stressar eller är närvös för någonting. Det är nog inte det shönaste man vet att man får migrän. Alla har nog olika symptom till migrän men dessa har jag.

Ni kan ju skriva om hurdana migrän symptom ni har om ni lider av migrän..
Kram.

Det kommer besök :)

Här sitter jag nu hemma med mina bröder när mamma är på jobb. Mamma kommer hem sent ikväll. :) Så nu kommer två kompisar på besök till oss. Kompisarna skall ofta ha ut mig till stan men nu kommer dom hem till mig. :) Det känns så braa när kompisarna kommer ihåg att man kan ringa till mig också. :)

Mina bröder är 17 och 11 åringar. Vi har nog en storebror också men han bor inte hemma mer. Han flytta hemmifrån när han och hans flickvän flyttade ihop. Men dom är inte ihop nå mer. :( De var ett fint par tillsammans. Men inte ska ja berätta så mycke om det nu.

Ha de så braa... Kram.

Lite om mig :)

Nu har jag funderat lite vad jag skall skriva om mig själv här. Nå om jag då börjar. Jag är en flicka på 19år. Bor på landet med mamma och mina två småbröder. Jag har en hund och två katter, men de andra familjemedlemmarna har också egna katter. Så har vi 7 riktigt små kattungar. Jag har pojkvän som är ett år yngre.:) Vårt förhållande går fint fast vi har ålderskillnad på ett år. Det som ändå är lite knäpigt är att jag och min älskling bor på avstånd så de vill lite ställa till med problem. Liksom min mamma också orkar hålla på bråka med oss.

Vi har varit ihop 5 månader nu! Inget förhållande har gått så här bra för mej som detta fast det är på avstånd.
Ärligt sagt så känns det bättre att ha förhållande på avstånd än att man sku sitta fast i varandra hela tiden! :)
Det som känns bäst i detta är att alltid då vi ska ses och vara tilsammans en eller fler veckor är att man känner som man just skulle ha förälsklat sig i sin älskling! ;)

Välkommen till min nya blogg!

Jag har nyligen skaffat blogg. Jag har ingenting att göra under dagarna då vädret är dåligt. :) Så härefter kan jag skriva inlägg om jag tycker att jag har tråkigt. :) Men ja ska snart skriva ett inlägg om mig själv. Så ni får veta hurdan jag är. Om ni vill fråga nånting så är det helt lugnt. :)

RSS 2.0