11 månader!

På lördagen hade jag och älsklingen varit ihop 11 månader.<3 Känns nog som om vi varit ihop mycket längre än det. Först tänkte vi att vi skulle åka ut och äta tillsammans, men eftersom mamma jobbade kväll så hade vi typ en lugn hemma kväll tillsammans.
På fredagen badade vi bastu och smakade på någon ny cider. Den var faktiskt god, inte för söt eller sur utan passlig. :) Det var älsklingen och jag som bestämde att vi skulle smaka på det. Och det var ett bra beslut. Så såg vi på film och lade oss. När jag skulle ändå stiga upp till praktiken på lördagsmorgonen.
Lördagsmorgonen gick mycket trögt på praktiken fast jag nog lärde mej en hel del teoretiskt på samma som jag följde med vad handledaren gjorde. :) På eftermiddagen var älsklingen och hämtade mej från praktiken. Jag var så nöjd att han var där i tid att jag bara fick åka hem efter en dag igen. :) Så skulle vi äta när mamma hade lagat mat. På kvällen såg vi på en film och mysade tillsammans.
Snart har jag och älsklingen varit ihop ett år. Oj, vad tiden gar gått och vi har varit ihop oberoende små bråk och andras åsikter. :) Jag är så glad att jag fick veta att en person som min älskling existerar. =)

Ledig dag!

Nu när man har praktik så har man söndag och måndag ledigt. Så det gäller att jag idag har haft ledigt. Det har nog varit skönt att vara hemma. Men lite långtråkigt nog för det. Älsklingen åkte iväg halv åtta på praktik och förde på samma min lille bror till skolan. :)
Jag har nu bara varit hemma och städat + diskat så mamma inte behöver göra det eftersom hon hade morgon tur och nu skall hon igen halv fem på jobb. Hon jobbar igen två turar i dagen för det finns så många sjuklediga på hennes jobb. Så jag vill nu hjälpa till här hemma då jag har ledigt. :)
Nu skall jag ut och jobba. Så går tiden fortare och äslklingen kommer hem halv fyra idag. Ifall han inte kommer snart. Det är permission på gång där han praktiserar men det inverkar inte mycket på hans praktik för han får ändå uppgifter och fulla timmar. Så han är nog en duktik verkstadsmekaniker. :)

Skriver senare igen.. :)

Var till farmor!

På morgonen fårgade jag av älsklineg om vi skulle åka och hälsa på farmor idag. Så var vi av den åsikten att vi skulle göra det. Och så frågade vi ännu min bror som också hade samma åsikt. Så vi bestämde att vi skulle äta först och sedan ringa farmor. :)
Jag ringde till farmor lite över ett och frågade om hon då var hemma att vi skulle komma på besök idag. Och farmor svarade att hon var hemma och att vi skulle skynda för när våra kusiner var där. Nora den yngre kusinen är min guddrotter. Så idag fick jag se henne och leka med henne. Hon bara skrattade åt mej fast jag inte gjorde nånting. Kanske jag lite svängde på huvudet och kittlade henne så skrattade hon. Hon är så söt.
Nästa gång jag ser min faster blir så hon meddelar att hon vill ha håret klippt. För vi diskuterade det idag att jag skall klippa hennes hår. Hon ahde då också hört att jag hade klippt farfars hår. :)

Skriver igen. :)

Praktik!

Nu har jag varit på praktik två dagar. Och jag gillar dett aställe jette massor. Jag får hela tiden göra nånting. Igår då jag hade min första dag på praktik så hade jag redan min första kund. En herr klippning där han ville ha håret klippt, ögonbrynen formade och mustascherna fixade. :) Så det var nog fullt upp. Och sedan hjälpte jag min handledare med hennes kunder.
Idag var det min andra dag och den var helt fart fylld från början. Jag är på praktik från tisdagen till fredagen klockan 8.30- 16.30. Och lördagarna är jag från 8.00- 13.00. Idag hade jag en dam kund. Hon ville ha utväxten färgad och klippt. Och när jag hade det klippt så ville hon ha det till en frisyr med rullar. Det var en dam på 86 år och hon hade otroligt tjockt och bra hår. :)

Jag kommer att ha långa dagar men jag försöker ha lite tid för bloggen också på kvällarna. Ifall jag inte blir så slö att jag bara ligger med älsklingen i sängen. :)
Skriver igen.

Teoretiskt och praktiskt prov!

Igår på morgonen hade vi teoriprov inom make-up. Vi skulle kunna en hel del om ansiktet och om make-up. Jag tänkte på måndagen när jag läste att det kommer att gå dåligt hela tillfället med provet. Men när jag fick provet framför mej så märkte jag att det var en stor nytta att jag hade läst. Jag svarade på allt, men jag vet inte om det nu var rätt sen. Så jag skrev det jag viste och sedan svarade lite eget. :) Så hoppas det gick bra.
Sedan hade vi kundbetjäning resten av dagen till klockan 13. Jag hade ingen kund så jag kunde göra det praktiska provet samma dag. Så jag var på rast 10.00 och efter rasten började jag göra praktiska make-up provet på en klasskompis. Man skulle börja med att rengöra ansiktet med alla produkter som rengöringsmjölken, ansiktsvattnet, peeling och ansiktscréme. Sedan skulle man ännu göra en make-up som passade modellens hy och kläder. Kompisen var nöjd med make-up som jag lagade till henne.
Så jag är riktigt nöjd över hur mina prov går nuför tiden. Har tålamod att läsa till prov och sedan med det att jag försöker det bästa. Men allt kan man inte bara va bra på. :)

Hörs senare.

Hemma!

Idag är jag hemma bara för att mamma inte lät mej åka till skolan. Men det var nog bättre att jag stannade hemma. Jag har ju inte ögonen friska och så har jag ju den där konstiga salvan som gör att man ser en stund suddigt. Det är inte så kul att man måste använda det med 3 timmars mellanrum ännu idag. Imorgon skall jag minska men att jag måste ändå använda det. :(
Älsklingen flyger hem idag för han har uppboard imorgon. Men det är inte så farligt ändå. Han kommer ju tillbaka imorgon kväll. Så jag skall skjutsa honom till flygfältet ikväll och hämta honom därifrån imrogon kväll. :)Och jag tycker att han skall fixa sin armé plikt nu och inte lämna det. Så han får undan armén nu så snabbt som möjligt. Som blir tydligen att han åker in till armé nästa sommar.

Nu skall jag ta och vila. Skriver igen..

Ögon inflammation!

Nu när man snart skall ut på inlärning i arbetet så lyckas jag plocka ögon hinne inflammation till mej. Var till läkare idag och hon skrev ut nå salva som jag skall använda i 5 dagar. Så nu skall jag använda det idag och imorgon med 3 timmars mellanrum. Från morgon till kväll.
Men som tur så har jag en dag att spela med. Efetrsom mamma inte låter mej åka till skolan så har jag att öva med salvan. Skall sätta en cent av salvan i båda ögonen. Att det inte smittar från den ena till den andra. Tårkanals inflammationen kan man inte göra någonting till man måste bara följa med om det blir värre. Så det var inte trevligt att få det nu.
Inlärning i arbetet perioden börjar på torsadgen och jag hoppas faktiskt att mitt öga är bättre tills dess. Annars böejar min period mycket dåligt. Men det blir nog bra bara jag kommer ihåg salvan. Jag har ju älsklingen här och sköta om mej. ;)

Skriver igen.

Härlig helg!

Den bästa helgen sen sommaren. Har fått vara med min älskling igen och det är bara det bästa man kan få göra. Att få vara med den man älskar så massor. Och bara tre dagar skola och sedan får jag vara hemma kvällarna med älsklingen. För då har jag praktik till slutet av januari. :) Så jag får kryp under täcket med älsklingen på kvällen och på morgonen då jag vaknar så ser jag älsklingen.
Helgen har gått så att vi har varit hemma och lördags kvällen badade vi bastu. Tog en cider båda två. Senare på kvällen såg vi på film "17 AGAIN"! Den var rätt konstig, men bra ändå. Sedan var det bara att lägga sig efter filmen.
Idag har vi också varit hemma, men vi var nog och handla med mamma till nya Lidl i Lovisa. Första gången jag var till denna butik. Nu på kvällen var vi och hälsa på min storebror och hans flickvän. När de inte kom till oss så tog vi en sväng till dem. Satt där och talade med dem.
Nu skall jag se på tv med älsklingen.

Skriver igen..

Ensam arbete!

Vi skall göra ett ensam arebet i psykologi. Det fanns en hel del rubriker och ämnen som man kunde skriva om. De färslagen var om man inte själv kom på nånting att skriva om. Jag skrev mitt arbete nu på morgonen för att inte lämna det till sista stund. Mitt arbete blev typ 8 sidor, men då räkande jag med första pärmsidan också.
Jag kommer ju att vara borta från skolan onsdagen och torsdagen. Så jag tyckte att jag gör mitt arbete nu så kan jag koncentrera mej på bilskolans andra skede och psykologi provet som vi har på fredagen. Och mitt arbete kan jag lämna upp direkt jag hittar vår lärare men jag vet inte hur hon är på plats. För hon skall åka ut till högstadier och berätta om vårt yrkesinstitut.
Det blev även ändringar i planerna för älsklingen också. Han kommer till oss redan på tisdagen. Så jag tyckte det är bra. Så får jag vara med honom längre. :)

Nu skall jag gå dricka kaffe.
Skriver senare.

Varit och klippa hår!

Jag var och klippa farmors och farfars hår idag. Så jag fick lite öva igen på fritiden. Nu undrar jag inte alls varifrån jag har fått mitt tjocka hår. För farmor har också mycket tjockt hår. Så man fick nog ta med förtunningssaxen fast hur mycket. Farmor har alltid haft kort hår, men dendär mängden med hår hon har så undrar jag inte att hon vill ha det kort.
Farfar är inne på ålderdomshem så jag fick åka dit med min bror och farmor. Jag började klippa direkt vi kom dit. Farfar ville inte ha det klippt så hemskt kort. Så jag fick ta bort en cent. Och vid öronen fick jag inte klippa så mycke för det blir och stå ut. Och så ser farfar så blek ut med mycket kort hår. Nackhåren tog jag med en hårklippningsmaskin. Men huvudsaken var att farfar var nöjd med sitt hår. :)
När vi kom tillbaka till farmor så skulle jag klippa hennes hår. Farmor satt på kaffekokaren och så började jag klippa hennes hår. Hon ville ha bort typ 1½cm från längden då. Så jag klippte det bort och så klippte jag med förtunningssaxen. Men nackhåren tog jag med hårklippningsmaskinen. För äldre personer brukar ha hår i nacken också.
När jag var klar med klippandet i farmors hår så drack vi kaffe. Sedan sa farmor att hon skulle betala så jag sa att det blev 5€/person så det skulle vara 10€ hela grejen. Men farmor lyssnade inte på mej utan hon gav 40€ i handen på mej. Så sa hon att där är för klippandet och lite bensin pengar. Jag tackade artigt och sa att det var roligt att jag fick klippa deras hår. Att jag mer än gärna gör om det. Fast utan betalt. :)

Kläder!

Idag när jag var till farmor så fick jagigen två kassar med kläder. Det är farmors grannes barnbarn som skickar klädkassar till mej. Det kom igen sådana där kläder som de har använt typ 2 eller 3 gånger. Så de är ju nästan helt nya. Och jätte fina.
De är i samma storlek med mej så det kommer en massa bra kläder därifrån alltid. Nu har jag fått igen kläder så det ända jag måste köpa är underkläder. För det skickar dom inte vidare som ingen annan heller.
I kassen fanns jeans, skjortor av olika slag och tröjor med huva. Sådana tröjor som jag typ älskar så fick jag helt massor av. Jag skickar kläderna vidare när dom är för små till mej. Och så ser jag ju till att dom är hela också. :)

Promenera!

Nu har jag promenerat till bybutiken och tillbaka till internatet. Det var lite kyligt men skönt var det. Man blev som på nått sätt uppiggad också. Jag äger en bil men nu när min bror har fått körkort så har han haft den hela tiden. Så jag gillar istället att prmenera än att köra bil hela tiden. Det blir omkring 4-5 kilometer då man går till bybutiken och sedan tillbaka till internatet.
Det tog ungefär en timme igen att promenera i lugn takt. Annars har jag inte gjort någonting intressant idag. Har ju varit ledig så jag sov till typ tie och efter det har jag nu bara sett på tv. Har varit så slö att jah inte har orkat göra någonting. Jag hade inte internet då jag tänkte skriva inlägg här idag. Internet är avstängt på dagarna för att inte internat eleverna skall sitta på internatet och spela istället för skolan.
Min älskling fick körkortet idag. Jag är så stolt över honom. Nu har han klarat både teori och uppkörandet på första försöket. Han fick bilen besiktad och praktik plats så nu har vi allt under kontroll. Nu är det bara för mej att vänta en vecka så är han här och myser med mej. Och annars också får jag vara med honom. :)

Nu i duschen!!

Härligt!

Imorgon onsdagen den 11.11-09 har vi självstudier hemifrån. Så vi skall göra nå franska flätor på ett dockhuvud som man fick låna från salongen. Jag har gjort redan fem stycken franska flätor som är morgondagens uppgift. Så jag kan helt lugnt somva länge i morgon.
Fick höra idag att vår matematik läraren som vi hade på ettan tycket jag var så bra i matematik så jag skall delta landomfattande matematik prov på torsdagen. :) Får nu se hur det går. Har som inte haft matematik sen ettan. Att jag kommer nog inte ihåg allt heller. :P

Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt Ledigt!!

Innebandy!

Vi var med klassen och se på när Inveons flicklaget spelade innebandy. Det var två flickor från frisör med i laget, sedan fyra andra från bygg, två från vvs och tre från kock. De var alla duktiga att spela så man kan nog inte säga nå illa om dem.
Först spela de mot Solvalla. Läget blev mellan deras spel 2-2. Så de drog jämnt. Fint spelat kan inte säga annat. Andra matchen spelade de mot Lovisanejdens Gymnasie. Där blev läget också 2-2. Bra skyddat och passat. :)
När Lovisanejdens Gymnasie och Solvalla spela mot varandra så blev så att Lovisa vann över Solvalla. Men läget vet jag inte vad det blev. För jag var och äta då de spelade sin match och kom precis tillbaka när våra flickor skulle börja sin andra match.
I gymnastiken hade vi egentligen ingen vettig gymnastik igen heller. Vi spelade lite pingis och efter det gjorde vi ingenting. Bara satt där i korridoren och talade med nå typer. Som mobba varandra.

Skriver senare.

Kundbetjäningsdag!

Måndag igen. Och det gäller ju kundbetjäning hela långa dagen. Men vi hade bara en kund på hela dagen i salongen. En av städerskorna på skolan. Det var en lång och tråkig dag då man inte hade någon ork eller lust att göra någonting. Det var 4 stycken borta, men innan skoldagen var slut så hade det försvunnit en typ. Och sedan skulle en till läkaren och hon behövde skjuts av en annan i klassen så där åkte två. Så fanns det ännu en som inte hade pengar att åka med buss så hon åkte med dem som skulle skjutsas till läkaren. Så vi var inte hemskt många i salongen när dagen var slut.
Så man undrar var vissa var idag. Två av fyra hade meddelat sitt frånvaro. Som jag tycker är mycket bra att man meddelar sin frånvaro. Så läraren vet. Om man bara blir borta utan att meddela så vet ingen någonting. Så man kan ju bli och fundera om de påriktigt är sjuka eller orkar de bara inte stiga upp på morgonen. Underligt folk.

Skriver senare igen.

Farsdag!

Nu har vi igen firat farsdagen. Så man kan vänta ett år på det igen. Fast det inte var något speciellt sätt som vi firade det på. Vi skulle bara alla samlas hos farmor.
Min gudfar hade hämtat hem farfar från ålderdomshemmet. Som ligger där en bit ifrån. Vi kom sist dit med min bror. Pappa med hans fru var där redan och det var min gudfar med hans son också. Min gudmor och flickorna hade stannat hemma igen. Min faster och hennes man med barnen hade varit och besöka farmor på lördagen. Så jag hade ju fått veta att alla skulle till farmor på söndagen så jag visste inte om att min faster hade varit redan. Så jag blev lite besviken när jag inte fick se min guddotter. :(
Efter att vi hade varit hos farmor så åkte vi till pappa. De hade remont på gång men vi satt där en stund ändå. Min bror körde pappas bil en bra bit. För pappa skulle till bensinstationen som ligger en bra väg därifrån. Så brorsan min körde hans bil och jag körde efter med mammas bil. Så jag fick lite öva innan jag nästa vecka skall ha andra skedet i bilskolan. Pappa och min bror talade nånting privat så det var därför brorsan fick köra hans bil.
När vi till slut kom hem så hade mamma lagat mat så vi fick äta direkt. Och så började vi packa sakerna vi skulle ha med till internatet igen. Vi satt hemma en timme lite på kanske. Sedan började vi åka till Borgå. På vägen till Borgå så körde vi in via "Robin Hood", en mat butik men det finns nog annat där också än bara mat. Sedan kom vi till internatet och jag satt nu bara och såg på tv hela kvällen. :)

Skriver senare.

Shoppa!

Mamma skulle till butiken idag. Så jag tänkte att jag kunde åka med till stan för att shoppa lite. Mamma skulle handla mat och så skulle hon köpa en ny digibox till mej. Min strömpropp brann från rummet så det hade på något sätt förstört min gamla digibox. Vi köpte en ny och så var jag och såg på telefoner ifall jag skulle köpa en ny telefon till julen.
Jag var också till Seppälä för att se på kläder. Så jag shoppa lite inför jul till älsklingen. Nu kommer jag att ha lite fler julklappar, men vi skall åka med älsklingen och shoppa bara han kommer hit om två veckor. :) Jag väntar bara att dagarna går att älsklingen kommer hit. Saknar honom så massor.
Älsklingen kommer till mej om två veckor. Och det skall bli så skönt att få vara med honom och så kan vi ju åka och shoppa lite julklappar tillsammans. Han skall komma med sin bil så vi kan bra åka med hans bil dit vi behöver. :)

Skriver senare igen. :)

Klippte mammas hår!

Jag hann typ just svara i telefonen när älsklingen ringde och då ropade mamma till mej att jag skulle klippa hennes hår nu ikväll. För hon tyckte hennes toppar var så torra och dåliga. Så jag sa till älsklingen att han får ringa senare när han har fixat lite på bilen.
Nu har jag då klippt mammas hår. Hon har ännu också kvar krullor av permanenten jag gjorde åt henne i början av sommaren. Jag bara skrattade när hon berättade att det var de samma krulorna ännu. :) Det har hållit bra i mammas hår. Mammas hår blev fint när man klippte det i väningar. Eftersom hon tidigare också har haft våningar så klippte jag lika som jag har klippt tidigare.
Det blev typ 3cm kortare än vad det var när jag började klippa. Men huvudsaken var ju att mamma skulle vara nöjd och att hon inte börjar sklippa det själv. Hon är lite sådan som klipper det själv också. :) Sedan gick jag och mamma för att röka. Mamma hon bara talade och talade. Det har ju hänt massor på en vecka. Och så frågade hon när min älskling skulle komma till oss. :)

Skriver imorgon igen. =)

Svenska dagens fest!

Vi var vid idrottshallen i Borgå idag och firade svanska dagen. Vi startade halv ett från skolan med buss. Det avr jag och 5 andra som åkte med bussen till idrottshallen. Vid idrottshallen var vi tjugo före ett. Så skulle vi gå och sätta oss.
Vi skulle sitta och lyssna på X3M:s programledare. De presenterade alla som uppträdde. Till ex. stand-up komikern presenterade de innan han kom fram och talade nånting. Sedan såg vi på två grupper som dansade. En flickgrupp och en pojkgrupp. Där var även någon Sofia som sjöng till slut. Och Borgås egna pojkbänd spelade till först.
Klockan var halv tre när det tog slut. Så man hade en längre dag idag än vad man har vanligt. För vi brukar ju sluta tolv, men idag var det lite längre dag.
Jag fick min lille bror att hämta mej från idrottshallen så jag behövde inte gå in till centrum och sedan med buss hem. Så det tyckte jag att var bra.

Skriver igen.

Fredag!

Dagen började med gymnastik som vanligt. Idag var gymnastiken mycket rolig. Man behövde inte hålla på med cirkelträning som andra dagar eller så att vara på gymmet. Men nej, idag spelade jag korgboll med pojkarna. Först var det jag och en kompis som blev och kasta bollen i korgen, men sen kom ena läraren fram till oss och sa att vi skulle vara med i korgboll. Så vi blev på olika lag.
Psykologen var nog lite underlig. Vi skulle direkt börja skriva nån uppgift om någon person om dess beteende, goda och dåliga sidor m.m. Först förstod jag inte uppgiften så läraren fick förklara den till mej. Och när jag förstod den så skrev jag utan att ha nå problem alls. Det gick så enkelt ändå.

Skriver senare om det att vi var på svenska dagens partaj.

Plattat och förtunnat hår!

Jag sade igår till en kompis på internatet att jag kan förtunna hennes hår om hon vill. Hon hade så extremt tjockt hår så hon ville ju att jag skulle förtunna det till henne. Jag tog mina saxar till gemensamma utrymmen där hon väntade att jag skulle förtunna det. :)
Innan jag börja förtunna hennes hår så plattade jag det. Eftersom hon har naturlockigt hår så ville jag inte ta risken att förtunna ett hår som böjer sig åt alla håll. För då är det risken att man skall förtunna det ojämnt. Och det vill inte jag göra.
Så jag plattade det först sedan borstade jag igenom det noggrant. Sedan började jag gå igenom hennes hår med förtunningsaxen pasée för pasée. Och så var kompisen helt i panik bara ljudet av saxen så fick hon kalla kårar. Men det blev nog tunnare hennes hår än vad det var. :)

Skriver senare.

Skoldag!

Kundbetjäning igen hela dagen. Det var tre kunder till salongen idag. Det skulle som få vara lite mer kunder, men det kan man ju inte bestämma. Utan kunderna kommer ju den dagen de har passligt. Så jag hade ingen kund idag. Det var på ett sätt bra och på ett annat sätt dåligt. Bra på det sättet att man inte behövde stressa med någon kund, men dåligt så att man inte hade någonting att göra.
Jag började laga på en frisyr som jag hittade i en bok. Var de förklarar i små delar hur man skall göra den. Men ändå så förstod jag inte hur jag skulle göra den för den där texten där var på engelska och jag är inte så bra på engelska. Aldrig varit det heller. Så man måste bara försöka förstå den texten för att kunna göra frisyren. Jag blev på hälft med den för läraren sa att vi får sluta 14.15 idag. Hon kände sig febrig och orkade inte vara där när hon lika bra kunde skicka iväg oss. Så hon fick åka hem och vila.

Besökar medeltal v.44!

Nu har jag tänkt skriva inlägg på hur många besökare jag har haft i medeltal under veckan 44. Det är första såndant inlägg jag lagat här nu. Så jag ville pröva hur det går att skriva inlägg på medeltalet bara. :)
Nu har jag räknat medeltalet och det blev 5,28. Jag är helt stolt över dessa tal. Jag har inte haft bloggen ännu länge, men jag skall nog kämpa med inlägg så jag får in några inlägg i dagen. Det skulle vara så trevlig att ha några fler prenumeranter, men det kommer med tiden. Bara jag kommer högre upp på listan. :)

Tack alla som redan läser min blogg.

Skoldagen!

Dagen började med teori att vi diskuterade och läste en massa om hur man rengör ansiktet. Detta var inom make-up. Det är helt kul att prata om make-up. Man lär sig en massa nya saker hela tiden. Som nog är en mycket bra sak. Jag gillar detta yrke med alla små saker med. :)
Sedan skulle vi vara nere i salongen innan lunch. Vi skulle göra rengörings grejen på varandra i klassen. En klasskompis gjorde det åt mej. Men vi missade lite och hamnade börja om pånytt. :) Det var ju inte så farligt ändå. Så fick vi det fixat och sedan fick vi redan gå och äta. Efter lunch hade vi ännu timmar i salongen, men jag åkte från skolan för att besöka läkaren. Så jag vet inte vad de andra gjorde i salongen.
Jag hann som tur tillbaka till skolan. Jag kom så passligt att jag hann till internatet för att byta om och sedan till gymnastiken. Jag vill absolut inte missa gymnastiken. Det är typ ett av de bästa ämnen i denna period. :) Vi fick sluta halv tre. :)

Skriver igen.. :)

Läkaren!

Idag har jag varit till läkaren. Jag var till läkaren med min täpphet. Jag är hela tiden flunssig och hostar. Så jag vill ha hjälp med min täpphet. Nu skall Borgå sjukhus skicka mina papper till Helsingfors sjukhus (meijlans). För att se hur de kan fixa min näsa. Jag kan ju inte ha brosket där och störa mej hela livet heller. Så jag måste ju kunna andas som alla andra.
Min näsborr har varit täppt sen jag var i lågstadiet. Jag vet inte hur det har hänt att jag blivit täppt, men det är störande när jag inte har någon motståndskraft alls. Jag tar emot alla bakterier så jag kan inte leva såhär hela livet. Jag vill inte vara flunssig och sjuk hela tiden. :)

Skriver mer senare..

Singstar!

Nu är man då igen nästan hes. P.g.a. att man blivit för ivrig då vi sjöng lite singstar. Singstar är ett spel till playstation2 och där får man då sjunga riktigt tillräckligt. Vi var två lag mot varandra. Jag och N mot H och O. Skriver inte namn, men fösta bokstaven från deras namn går bra.
Jag och N vann båda omgångarna som vi sjöng. Eftersom O är en kille så han kom inte lika högt i tonerna som vi flickor. N ville inte först sjunga, men när vi kom i fart så kunde hon inte sluta. Det var roligt att spela flera än två. För när man spelar två stycken så får man själv välja vilka låtar man sjunger, men när man är fler så kan man inte välja det utan spelkonsolen väljer det.
Vi skall nog sjunga singstar imorgon också. Det är så kul att sjunga nya obekanta låtar så man kanske skulle lära sig lite nya låtar. :)

Skriver mer imorgon.

Internatet!

Hur kan det vara såhär tråkigt en kväll på internatet. Det är några som ser på en film, men jag har sett den. De ser på 8-mile filmen. Den som typ alla redan har sett. Och om jag nu skulle gå och se på den med dem så skulle jag redan ha missat halva filmen. Så jag vill inte bara se halva filmen.
Älsklingen övar inför teori provet som han skall skriva imorgon. Han skall skriva teorin till körkortet. Jag håller så tummarna för älsklingen att han klarar det. Så har jag honom hos mej om 2½ vecka. Det skall bli så skönt att få åka ut på "inlärning i arbetet" när man varje morgon får vakna breve den man älskar. Och veta att man får krypa på kvällarna under täcket med honom också.
Jag skall hitta på nånting att göra så jag inte har allt för tråkigt heller. Kanske det finns nånting att göra fast man nu är på internatet.

Skriver senare..

Tråkigt!

Tråkig söndag när man inte har nånting att göra.Och om man har nånting att göra så orkar man inte. Ute skulle det nog finnas att göra, men det är så hinmelens kallt idag. Bara minus grader så man vill inte vara ute där. Man vill som inte vara ute så länge man redan har flunssa och så skulle man bara göra sig sjuk.
Jag vill inte bli sjuk nu när jag skall till öronpolikliniken på tisdagen, så jag missar gymnastiken. Eftersom jag inte har varit mycket borta från detta ämne så är det inte så farligt. Men de måste ju förstå att det är hemska köer till öronpolikliniken så de kan ju inte vara så stränga. Jag hade fått brev hem tidigare att jag kanske måste vänta till januari 2010 innan jag får tid till polikliniken. Men nu hade det kommit en avbokninhg så jag fick den tiden när jag var först på listan.

Skriver senare för nu skall jag och äta. Mamma har lagat mat. :)


Söndags morgon!!

Oj vad helgen har glidit undan igen. Man har ju inte hunnit göra mycket. Bara hunnit ta de lugnt och badat bastu. Men det tillhör ju lördags kväll att man badar bastu och sedan ser på tv. Och talar med älsklingen.
Ännu tre veckor så har jag min älskling här hos mej!! Då skulle han vara klar att åka till mej. Och sköta sin praktik också. Mamma har tagit reda på en massa från ett ställe hut de tar praktikanter/ skolelever dit.

Skriver mer senare!!


RSS 2.0