7 månader idag! :)

Idag har jag och min älskling varit ihop 7 månader. :) Det har gått bra fast vi bor på avstånd. Vi smsar och ringer lite imellan till varandra. Så vi håller ändå ganska mycke kontakt. Vi har inte hunnit va nå mycke med vara med varandra. Vi har endå tillbringat hela sommaren tillsammans. Som har varit otroligt underbart. :) Om vi bara kunde vara lite mer med varandra. Okej, vi tröttnar ju inte så fort på varandra och så bråkar vi mycket lite. Eftersom båda har egen tid och eget utrymme än att man skulle sitta fast i varandra hela tiden. Det skulle bli ganska enformigt.

Så vi vill hålla vårt förhållande på avstånd så vi int tröttnar på varandra..
Jag är nöjd över det att jag har ett förhållqande på avstånd. :)

Sommar och varmt

Idag är det varmt och soligt ute. Jag borde måla men det är så varmt att man inte klarar av att vara ute. Talar i telefonen med älsklingen. Hur kan man ha det såhär tråkigt nu? Jag har inget att göra. Huset borde målas, men man har ingen lust att stå där ensam och måla. När man inte har sällskap och annars också är det tråkigt.
Nu har jag blivit van med att ha älsklingen som sällskap, men eftersom vi bor på avstånd så kan vi inte vara tillsammans hela tiden. Bara några år till så får vi bo tillsammans. Skolan brömsar oss att vara tillsammans.

Om man riktigt vill så går det att va ihop på avstånd. Jag och min älskling klarar det. :)

Jag skriver mera nån dag. :)
Förlåt att jag inte har skrivit så mycket.

Hellois...

Det blev lite ändringar. Mamma ville att jag skulle komma hem tidigare än va jag själv tänkte, men de får lov att gå för mej. Mamma ville att jag skulle komma hem innan rusningen på vägarna börjar. Då allas semester typ tar slut nu nästa vecka. Jag ska va resten av sommaren hemma utan min älskling. :( Fast jag inte skulle vilja de. Det kommer kännas som en evighet innan skolan börjar igen. Det är ju hela två veckaor kvar. Kanske man nu orkar göra nått innan skolan börjar fast men inte skulle ha nån lust alls. Jag saknar min älskling och det är ju i morse som jag fick krama och pussa honom. Om jag bara skulle ha fått va nån dag mer med honom. Okej vi har tillbringat hela sommaren tillsammans, men ändå skulle jag ha vilja vara en stund till där. Typ till början av nästa vecka.

Men nu har ja inget att skriva om. Så jag får ta och skriva lite senare mer. Jag har ingen lust just nu. Om jag bara visste vad jag skall skriva om.

sorry..

Ja har int hunnit vara inne på blogg så mycket för vi har hållit på ti måla huset här i två veckor nu.. Och så ska ja åka till Vasa en sväng till så ja skriver tydligen mera i blogg efter att skolan har börjat. Eftersom ja int stressar med bloggen så behöver ja int skriva dagligen heller.., men i augusti kan ja skriva mer.. Nu vill ja bara ta de lugnt och va me dom käraste.

sorry änu en gång.. Hör av mej mer i augusti...
Kram...

RSS 2.0