29.10.2010!

Fredag då igen och helg! Det är sista helgen i oktober och det känns inte så konstigt, då man tänker på det hemska vädret vi har i Finland. Ett riktigt höstväder. Som passar in att vara oktober-november väder. :/ Kanske det snart börjar snöa, frö det brukar det göra i november.
Älsklingen kommer att vara hos mej ännu ikväll, så jag kommer umgås med honom en hel del! Vet inte vad vi skall göra, men vi kommer nog på nånting. Om inte annat så skall vi se på film. Eller så ligger vi bara och kollar tv. Det finns ju det allternativet också. :)
Mamma skall jobba ikväll, hon är nog arbetslös, men hon kan göra inhoppar jobb. Ifall någon är sjuk så kan de ringa mamma och fråga om hon har möjligt att ställa upp och komma på jobb. Ida skall hon jobba 15.30-21.30. Så jag skall fixa lite här hemma. :)
Älsklingen jobbar så ivrigt med vår veranda. Vi fixar innerväggarna så han har hållit på med det hela veckan. Mamma har även hjälpt till, men älsklingen har börjat med att fixa verandan redan tidigt på morgonen. Eftersom jag har åkt så tidigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0