Tisdag och Onsdag!

Nu har det då börjat en ny vecka. :) Men denna vecka är lite kortare än de vanliga. Vi har ju skola bara från tisdag till fredag. Så fyra dagars vecka. :)

Tisdagen började med att jag med Victoria satt i teorirummet. Vi skrev på vårt grupparbete som skall vara kvar efter jullovet, men vi är redan på den bättre sidan med det. Behöver bara skriva det rent på ett stort plakat. :)
Två sista timmarna hade vi företagsverksamhet. :) Där gick vi igenom olika bolag och så skulle vi ställa allmänna frågor till en företagar, som i detta fall var vår lärare. :)

Onsdagen var kundbetjäningsdag! Så idag var vi bara i salongen. Vi hade inga kunder så det gick ganska tröögt hela dagen, menmen... jag tvättade Victorias hår idag och senare plattade jag det och en annan klasskompis hår. :)

Kommentarer
Postat av: toughts

gillar färgen på din blogg :) så uppiggande!

2010-12-08 @ 16:42:21
URL: http://toughts.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Tack för berömmet om julkortet (http://jasmineskortmakeri.blogg.se/2010/december/kort-66-67.html). Jag tycker absolut att du ska göra julkort, om det är ett intresse du har. Det är kul att bara sitta och leka med färg och form. :)



Tack!



Kram

2010-12-08 @ 17:28:36
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0