Denna vecka, just innan jul!

Denna vecka känns som om den skulle ha gått fort. Varje dag har man haft som nånting att göra. :) På söndagen gick det ganska bra. Slappade typ hela dagen, men på kvällen var vi till kyrkan för att höra på de vackraste julsångerna. Fick till och med älsklingen med mej och lyssna på dem. Han ville ju inte sjunga, men jag sjöng nog. :) Senare på kvllen kollade vi bara på film. :)

Måndagen tog vi en sväng till stan. Skulle ju shoppas lite inför jul. Kanske man nu inte shoppade så mycket, men några julklappar till blev det ju nog. :) Har en massa julklappar nu så nu får det som räcka. :) Vi startade nog till stan först på dagen, men vi hann helt bra. :)
Kvällen gick till det att vi kollade film och så!

Tisdagen gick väl bara hemma. Hade som ingen lust att åka nånstans. Ville som bara stanna hemma. Älsklingen fick med mej och åka snöskoter. Så det var rätt nice. :) Har nog åkt snöskoter tidigare också, men detta var roligt. Vi drog på oss hjälmarna och så åkte vi iväg. Vi skall väl någon dag ta en runda till villan över isen med snöskotrar. Skall som bli ortoligt roligt, väntar på det redan. :)
Senare på kvällen bakade jag och älsklingen pepparkakor. :) Gick bra till sista plåten då älsklingen glömde dem i ugnen och slutresultatet var brända pepparkakor. :) Men det gör ju inget. Vi hade fått alla burkar fulla som skulle fyllas. :)

Onsdagen gick till att följa med när älsklingens pappa, alltså min svärfar gjorde kålrotslåda och rulltårta. :) Rulltårtan måste jag bara säga att var mycket god. :) Hade som hjortron sylt i den så den är som passligt knaprig och god!
På eftermiddagen åkte vi med en kompis in till stan. Han ville som ha sällskap och vi gjorde honom sällskap. :) Roligt hade vi då vi letade julklapp till kompisens lille syster som är 8år gammal. :) Nice! Haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0