Vänskap!

Vad kräver ett vänskap?

Enligt mej
kräver ett vänskap att man skall vara ärliga för varandra. Inte ljuga, försöka få andras förhållande att ta slut och att hitta på saker.

Man behöver ju inte göra precis som den andra säger. Man kan ha sina åsikter och som sagt säga rakt. Och så om man säger ärligt att man "inte orkar" så värför bli besviken. Och så kan man ju fråga om nån annan kan göra de då kompisen inte orkar.

Man kan ha sina dåliga och goda dagar med en kompis och inte behöva strida för de. Eler om man inte kan ha de så kan man inte säga att man är vänner.

Vänner behöver inte skriva en massa på internet innan man har talat med personen som man sedan tänker skriva om. Det är faktiskt sårande att man får läsa allt på internet. Men kanske det är där att man inte vågar gå fram till personen och tala rakt. Utan man måste ta hjälp av internet och ens pojkvänner.

Bråkar man med sin kompis så behöver man allra minst blanda in ens kille i saken. Och om kompisen nu så vet att man har ett förhållande på avstånd så är det nog fel att börja blanda in ens kille i nå bråk. Han vetom att man bråkar med kompisen men man vill ju inte säga nå detaljer då han inte vill blanda in sig i det.

OBS! Detta är bara min åsikt om saken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0