Sista lediga dagen!

Oj, nu är det sista lediga dagen denna sommar. Snabbt har det gått. Man har gjort ett och annat under sommaren och det har varit en bra sommar. Man kan inte klaga att det varit dåliga väder. :) Det har ju varit varmt så de räcker. :)
Nu har jag haft min blogg i ett år och nån månad och fick 500 inlägg fullt igår. Så detta ninlägg är 501. :) Jag är riktigt nöjd över hur mycket jag har bloggat. Jag har tänkt att jag vill inte ta stress för bloggandet, men alltid är man nöjd då man ser resultat för sitt bloggande. :)
Imorgon börjar skolan igen. Så skall man åka till skolan för en dag eller bättre sagt några timmar. Så man får en massa papper om praktiken och annat. Sedan skall vi också höra på rektorn en stund. :) Skall bli helt roligt att åka till skolan och se sina vänner där. :)
Det blir en lugn start på skolgången. Vi skall ha en period praktik så det kommer bli roligt att få vara på sin praktik plats. :) Skall igen fixaså många kunder som möjligt, men jag gillar också att samarbeta med handledaren. Hon är bara så bäst. :)

Kommentarer
Postat av: Jennyh ♡ Malta, mode & chihuahua

tack :) jo allt är bra, själv?

2010-08-15 @ 13:39:08
URL: http://jennyh.se
Postat av: Jennyh ♡ Malta, mode & chihuahua

hehe okej :) ja nu är jag i sverige två veckor så det är inget härligt väder här men på malta är det sommar fortfarande!

2010-08-15 @ 16:29:43
URL: http://jennyh.se
Postat av: narges!

Heyo!



Såg att du var med & tävlade om löshår & linser fast inte vann :( för att göra dig lite gladare, så har jag nu en tävling på min blogg där du kan vinna ett clip-on set i äkta hår & linser som foki har!



Stor chans att vinna, då det inte är många som tävlar också, bra va?



Ses där, kram!



http://vahedi.webblogg.se/2010/august/tavling-vinn-loshar-linser.html

2010-08-15 @ 18:02:21
URL: http://vahedi.webblogg.se/
Postat av: sannah

Nae, bara 2 tentor som jag inte hade gjort förra terminen=) Själva lektionerna börjar 25e typ :D

2010-08-15 @ 19:40:04
URL: http://saanzil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0