Tisdag 13102009

Snart har halva oktober gått så att man inte ens märkt hur fort det på riktigt har gått. Jag är helt förvånad över hur fort tiden löper framåt. Den som bara springer framåt och man hinner inte alls med. Jag tycker det nyligen var sommar och varmt, men det är ändå en bra tid sedan det var sommar och varmt. Nu blir det mörkt tidigt på kvällen och så börjar det vara kallare dagar också. Usch snart är det vinter och kallt.
Idag hade vi teori på förmiddagen. Vi talar om Make-up och det började vi med idag. Det var ju intressant i helheten. Vi skulle se att mellanrummet mellan ögonen är lika stort som ett öga. Sedan diskuterde vi om att när man ser rakt framåt typ i en spegel då så där pupillerna är så rakt under dem har man mungiporna. :)
Efter lunch var vi i salongen för vi skulle mäta om vi hade som det stod i pappren. Så där gick en timme utan att man märkte det heller. Sedan talade vi om onsdagen på Grand med läraren och föreslog att vi kunde ha så oftare. Läraren hade en idé att vi skulle åka ut till nått daghem och klippa där dem som då vill bli klippta. Men det blir efter perioden som vi har varit på inlärning i arbetet. alltså lättare sagt i februari.
Jag hade ännu två timmar gymnastik i slutet av dagen. Det var helt okej till början då vi värmde upp med nå kedjenata. Jag som trodde att jag skulle klara av att hoppa över en s.k. rink kant så klarade jag av att hoppa ut från riken men in tillbaka gick sen värre. Jag ramla och en sida av rinken ramla med. Så jag misslyckades. :( Sedan avr jag nu bara i gymmet och gjorde ingenting annat än satt där. :)

Skriver mer senare ifall internet fungerar. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0